Ing. Hana Orgoníková

Hana Orgoníková zemřela 5. června 2014 v Hradci Králové
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.08.2013 12:39:34

Chci pomáhat lidem, kteří se nedovedou sami bránit

Chci pomáhat lidem, kteří se nedovedou sami bránit

K věci – srpen 2013

Vážení spoluobčané, dnes Vás oslovuji již ne jako poslankyně, ale jako předsedkyně krajské organizace ČSSD. Podařilo se nám totiž získat více než 120 hlasů nutných pro hlasování o rozpuštění Poslanecké sněmovny. Považovali jsme za správné, aby po skandálech vládní koalice TOP 09, ODS a VV (později místo VV frakce LIDEM) mohli občané znovu jít k volbám a rozhodnout, kdo bude v PS hájit jejich práva a oprávněné zájmy. A také kdo bude stavět novou vládu vzešlou z nových voleb.

Myslím, že by to měli být  lidé, kteří se dovedou vcítit do problémů, se kterými se denně potýká mnoho občanů. Když byla poprvé zvolena do PS, moje heslo bylo „Chci pomáhat lidem, kteří se nedovedou sami bránit.“ Toto heslo nepozbylo nic na své aktuálnosti. Platí pro mne stále a jsem ráda, že to lidé vědí a hledají u mne pomoc.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama