ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.10.2013 19:57:56

Tomio Okamura byl v Liberci na roztrhání

Tomio Okamura byl v Liberci na roztrhání

Tomio Okamura zavítal do Liberce a Jablonce, aby podpořil mou kandidaturu v předčasných volbách, a zároveň aby vysvětlil důvody, které jej vedly ke vstupu do politiky a založení hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury.

 Včera k nám do Libereckého kraje zavítal zakladatel a předseda hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury. Že se na setkání s Tomiem Okamurou těším nejen já, bylo patrné hned po příjezdu na liberecké náměstí, kde se kolem pana Okamury okamžitě utvořil hlouček příznivců, který jej nepustil do té doby, dokud všem nerozdal své podepsané fotografie.

Jako liché se ukázaly moje obavy z malého zájmu občanů o debatu s Tomiem Okamurou. Po zkušenostech z předchozích meetingů ostatních politických stran jsem čekala velmi skromnou účast. Jak mile jsem byla překvapena, kolik lidí chtělo slyšet odpovědi na své otázky! Tomio Okamura vysvětloval, jak si představuje přímou demokracii, jakým způsobem chceme prosadit a zavést přímou demokracii, nebo také proč prosazujeme solidární cestu při tvorbě důchodů namísto zásluhové.

Náš názor jsem se snažila tazateli vysvětlit na příkladu zaměstnanců v sociálních službách. Jejich platy jsou bohužel tak trestuhodně nízké, že kdyby se tvořily důchody dle zásluhovosti, nemohli by si paradoxně v důchodu dovolit ani takové služby, které oni sami v dnešní době seniorům poskytují. Vážím si každé práce a domnívám se, že každý má v určitém věku nárok na zaslouženou rentu. Bohužel každému z nás nebylo shůry dáno a nestal se právníkem, či lékařem. To ovšem neznamená, že za svou celoživotní dřinu nemá nárok na slušný důchod.

Jsem velmi ráda, že k nám do Liberce a Jablonce pan Tomio Okamura zavítal a mohl tak společně se mnou diskutovat s občany. A slibuji, že se do Liberce a Jablonce v rámci předvolební kampaně vrátím a budu dál ráda naslouchat občanům a odpovídat na jejich dotazy.

Prosím sledujte mé texty i na mém Facebooku
https://www.facebook.com/janahnykova.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama