Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.10.2013 10:14:21

Podpora rodin a pokrytectví

Podpora rodin a pokrytectví

Glosa Tomia Okamury.

V Hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury myslíme na rodiny s dětmi. Naprosto pokrytecké mi přijde, jak se podporou rodin ohání všechny stávající strany. Všechny ty strany, které sedí na radnicích a ministerstvech a dovolily, aby se 60 tisíc dětí nedostalo do školky. To kvůli nim musejí maminky a tátové zůstávat doma, místo aby mohli do práce. Všichni odborníci se přitom shodují, jak je předškolní vzdělávání důležité pro zvládnutí základní školy.

Chceme také, aby základní školy povinně nabízely odpolední sportovní kroužky pro děti. Rodiče se tak nebudou muset bát o své potomky po škole. Děti budou sportovat místo toho, aby měly čas kouřit nebo pít alkohol nebo si vybíjeli energii vandalismem. Najdou se i nová pracovní místa při rekonstrukci hřišť a pro táty sportovce, kteří kroužky ve školách povedou. S dětmi je třeba sportovat již od mala, nesou si to pak celý život.

Důležité je také dbát na kvalitu vzdělávání ve školkách. Podle žebříčku Světového ekonomického fóra je naše základní školství podle kvality až na 102 místě na světě (ze 148 hodnocených zemí). Nacházíme se za státy jako Burundi nebo Benin. Vezměme konečně rozum do ruky a udělejme skutečně něco pro rodiny s dětmi, vrátí se nám to na budoucích generacích.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama