Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.10.2013 8:52:02

Zeman (SPOZ): Proč proti Portové a Šloufovi předsednictvo již dávno nezasáhlo?

Zeman (SPOZ): Proč proti Portové a Šloufovi předsednictvo již dávno nezasáhlo?

Prohlášení MO SPOZ Zubří

Vážený pane předsedo,

Vážení místopředsedové,

tuto zprávu jsme se rozhodli napsat členové MO SPOZ Zubří jako reakci na poslední události, která jsou prezentována v mediích a to v podání paní Portové a taky pana Šloufa. Jsme sice organizace, která vznikla v nedávné době, ale události kolem strany SPOZ sledujeme delší dobu. Proto považujeme za nutné se k situaci z posledních dnů vyjádřit.

Jejich jednání, vystupování a názory z našeho hlediska v současné době značně poškozují SPOZ. V bezprostřední době před konáním voled do Parlamentu se nám zdá velmi podivné a nevhodné takto vystupovat. Nikde jsme se nedopátrali, že by tito lidé byli mluvčími v předvolební kampani, a pokud tomu tak není proč přesednictvo již dávno nezasáhlo. Stav se mohl řešit určitě již dříve. Poškození se netýká pouze členů SPOZ, ale taky nestraníků, kteří kandidují za naši stranu do těchto voleb. V současné politické situaci není jednoduché a to hlavně v malých městech a na vesnicích přesvědčit lidi, aby vůbec šli k volbám, natož ještě aby byli ochotni kandidovat a taky dělat pro politiku, lidi, město či obec. Jsme hluboce přesvědčeni, že strana SPOZ není stranou několika jedinců, ale široké členské základny.

Obracíme se na předsednictvo, aby zvážilo další vyhrocování situace a pokud možno urychleně stav řešili. Způsob řešení se uršitě najde.

Za MO SPOZ Zubří

Milan Zeman
předseda

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama