Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.10.2013 8:53:43

Roman Wróbel: Svůj hlas dám Zemanovcům

Roman Wróbel: Svůj hlas dám Zemanovcům

Několik dnů před volbami jsme požádali o rozhovor Mgr.Romana Wróbela, místostarostu Bystřice, ředitele školy, loňského vicemistra Evropy a letošního nositele bronzové medaile z MS v naturální kulturistice.

Jaká jsou Vaše očekávání v souvislosti s blížícími se volbami?

Moje očekávání jsou jedním slovem obrovská. Proč tomu tak je, je nasnadě – očekávám, že volby přinesou obrovský průvan, který způsobí, že v poslaneckých lavicích zasednou osobnosti, které se dokážou povznést nad stranickou upjatost, osobní zájmy a kancelářské pletichaření.

Co Vás vede k tomuto přesvědčení?

Víte, já si totiž dokážu představit nejen novou kvalitu v poslaneckých lavicích po volbách, ale kromě toho tady vidím obrovskou šanci na superkvalitu ze strany voličů již v průběhu těchto voleb! Mám tím na mysli onu jedinečnou možnost, kdy můžeme pomocí preferenčních hlasů posunout kvalitní osobnost z hloubi kandidátní listiny hodně, hodně vysoko v konečném pořadí.

Studujete podrobně volební programy politických subjektů?

Nestuduji je vůbec, protože jim nevěřím. Naopak, velice podrobně studuji životopisy a portfolia pracovních úspěchů jednotlivých kandidátů a jejich dosavadní přínos pro region, za který kandidují. Pevně doufám, že toto činí většina voličů….

Prozradíte, kterou stranu budete volit, respektive jestli a komu případně dáte preferenční hlas?

To je velice jednoduché – jelikož jsem v loňských krajských volbách coby nezávislý kandidát získal pro SPOZ nejvíce preferenčních hlasů v rámci celé České republiky, tak nyní, byť nekandiduji, samozřejmě SPOZ podpořím. I v preferencích mám zcela jasno, velmi uznávám Martina Pecinu a preferenční hlas věnuji JUDr. Mateji Zachvejovi. Udělám to nejen proto, že mu Moravskoslezský kraj vděčí za zachování tisícovek pracovních míst v nosných firmách regionu, ale udělám to hlavně proto, že je to profesionál s duší sportovce, který neslibuje nesplnitelné a navíc je nositelem základních předpokladů pro výkon ústavní funkce – umí naslouchat, má cit pro spravedlnost a je to regionální vlastenec.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama