MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.11.2013 18:19:49

Setkání s ODS je ukázkou toho, jak by spolu strany měly komunikovat

Setkání s ODS je ukázkou toho, jak by spolu strany měly komunikovat

Ustavující schůze Poslanecké sněmovny byla hlavním tématem setkání vedení KDU-ČSL a ODS, které se konalo v úterý 5. listopadu v pražském sídle křesťanských demokratů v Paláci Charitas.

Za KDU-ČSL se schůzky zúčastnil předseda strany Pavel Bělobrádek, 1. místopředseda Marian Jurečka a mluvčí Daniel Herman. Za ODS úřadující předseda Martin Kuba a místopředsedkyně strany Miroslava Němcová.

Dalším obsahem rozhovorů byla otázka státního rozpočtu, zákonná opatření Senátu, kterými se Poslanecká sněmovna bude muset na svém prvním zasedání zabývat a obsazení dvou nyní uprázdněných míst ve správní radě Ústavu pro studium totalitních režimů. Na tato dvě místa nominuje Senátu kandidáty právě Poslanecká sněmovna.

Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek po skončení schůzky řekl: „Dnešní setkání se špičkami ODS je klasickou ukázkou toho, jak by demokratické politické strany spolu po volbách měly komunikovat.“

Miroslava Němcová oznámila, že jako bývalá předsedkyně Poslanecké sněmovny pozve v příštích dnech předsedy klubů všech stran, které ve sněmovně zasedly, k setkání před ustavující schůzí sněmovny, která se bude konat 25. listopadu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama