Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.12.2013 16:37:12

Náš závazek nevstupovat do vlády stále platí

 Náš závazek nevstupovat do vlády stále platí

V ČT 24 dnes komentátor Petr Nováček informoval o zásadním posunu v hnutí Úsvit, o tom že Okamura by po roce když se ukáže vláda být stabilní, vstoupil do vlády.

To je absolutní nesmysl. Nikdy a nikde jsem nic takového neřekl. Jediné, co jsem řekl, je to, že pakliže by se podařilo prosadit náš program změny k přímé demokracii, tak vzhledem k tomu, že by byly volby za nových podmínek, tak by bylo legitimní se dotázat voličů, zda-li má Úsvit v budoucnu také usilovat o vstup do exekutivy.

Stále tedy platí náš závazek voličům, že v tomto volebním období do žádné vlády nevstoupíme, ale rádi podpoříme našimi hlasy takovou vládu, které nám pomůže prohlasovat prvky přímé demokracie.

Tomio Okamura

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama