MUDr. Jiří Štětina

  • Úsvit
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.12.2013 17:21:07

Stále stejné fráze a kecy

Stále stejné fráze a kecy

Prohlášení poslance MUDr.Jiřího Štětiny k volbě 4. místopředsedy sněmovny.

Dnešní volby 4. místopředsedy sněmovny jsem se nemohl zúčastnit, protože ležím, beru prášky a potím se. Což jistě na mně mohli vidět kolegové poslanci při mém vystoupení ve sněmovně. Proto celý den sleduji ČT 24 a je velmi pravděpodobné, že se mně po některém z vystoupení novinářů či pana Gazdíka může přitížit.

Nemohu již říkat, jako v minulém volebním období, že jsem nováček, a tak mě vystoupení některých kolegů vůbec nepřekvapuje. Neboť hulvát a lhář zůstane stejným a stejně tak se nezmění ten, který je pouze papouškem. Oč tedy běží?

Spolukomentátor ČT24 Jan Macháček z Respektu  okamžitě kritizoval projev Tomia Okamury, kterého přirovnal ke Sládkovi. Nevím, z jakých pramenů k tomuto názoru dospěl, ale určitě to nemohlo být po předneseném projevu předsedy Úsvitu přímé demokracie, který nakonec rezignoval na kandidaturu místopředsedy. V tomto projevu pan Okamura velmi stručně a jasně vysvětlil, jak to ve sněmovně chodí a věřím tomu, že právě hulvátům se tento projev vůbec nelíbil. Chápu, že když nejsou Věci veřejné a Bárta, tak to musí být někdo jiný a to je právě Úsvit s Okamurou.

A pokud jde o kolegu Gazdíka a jeho první vystoupení v ČT, tak jeho první slova si protiřečí a nejsou tak úplně pravdivá. Když se domáhá poměrného zastoupení ve sněmovně, tak se bude muset znovu podívat na výsledky voleb. Pan místopředseda klame lidi u televize a v rozhlase, že nebyly žádné dohody a průběžné intriky. Samozřejmě, že byly a je potřeba připomenout, že právě v  mediálních  vystoupeních, si pan Kalousek stěžoval, že nebyly dodrženy dohody. Já se ptám: Jaké a s kým?   

A pokud jde o předsedu jejich poslaneckého klubu, že je příliš "démonizován", budu muset jenom připomenout jeho hulvátská vystoupení z minulé sněmovny v televizi i v novinách, inzultaci mladíka na ulici, telefonický rozhovor, který prezentoval bývalý poslanec Skokan a mnoho dalších vulgárností. Konec konců urážky pana ministra Peciny při předkládání několika zákonů v úterý toho týdne, měly ke slušnému vystupování poslance a předsedy klubu hodně daleko.

Pan Macháček a řada dalších novinářů, u kterých není těžké zjistit  pro koho píší, by si měli uvědomit, že i oni přikládají pod kotel nespokojenosti občanů této země a nelze vše svalovat na bedra "nepohodlných stran" a některých poslanců. To není investigativnost, nýbrž poplatnost zkorumpovanému režimu!

Jiří Štětina, poslanec za hnutí Úsvit přímě demokracie

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama