Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.01.2014 20:16:10

Sice mi pánská pod nosní ozdoba vůbec neslušela, ale „Movember“ se povedl!

Sice mi pánská pod nosní ozdoba vůbec neslušela, ale „Movember“ se povedl!

Není potřeba psát stále jen o politice, na světě jsou totiž o hodně důležitejší věci, a ta která je u každého z nás vždy na prvním místě, je zdraví.

A tomu zdraví jsme my všichni, kteří jsme alespoň malou finanční částkou podpořili listopadový projekt „Movember“ zaměřující se na světové zdravotnické programy, které bojují proti rakovině prostaty a varlat pomohli v boji proti těmto zákeřným nemocem. Přispěli jsme totiž na unikátní 3D laparoskop, který včera představila pražská Thomayerova nemocnice. Tato nová v České republice poprvé užívaná technologie umožní přesnější a jasnější lokalizaci prostaty a okolních orgánů a tím výrazně zlepší výsledky operací a sníží množství i délku možných pooperačních komplikací. Rakovina prostaty je v ČR od roku 2005 nejčastějším zhoubným nádorem u mužů a za posledních dvacet let vzrostl počet mužů s rakovinou prostaty trojnásobně. Ročně tomuto onemocnění podlehne více než 1.300 mužů. Právě „Movember“ je hlavním dárcem finančních prostředků na nově zakoupený 3D laparoskopický systém a velkým světovým upozorňovatelem a preventistou této problematiky. Jsem rád, že tento projekt existuje a už teď se těším na listopad, až se zase měsíc pod nosem nebudu holit!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama