ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.02.2014 21:07:45

Zimola poděkoval Zemanovi za návštěvu, hlava státu hejtmanovi za vlídné přijetí

Zimola poděkoval Zemanovi za návštěvu, hlava státu hejtmanovi za vlídné přijetí

Za to, že jste nám všem, tedy zástupcům kraje, měst i obcí, podnikatelům a zejména občanům našeho regionu pozorně naslouchal a dal nám možnost seznámit vás s našimi vizemi i potřebami, které je třeba nezbytně řešit, bych vám chtěl velice poděkovat.

S těmito slovy se ve středu 19. února 2014 rozloučil hejtman Jiří Zimola s prezidentem Milošem Zemanem na tiskové konferenci v areálu společnosti ZVVZ Group v Milevsku u příležitosti ukončení třídenní návštěvy hlavy státu na jihu Čech.

„Zároveň se budu těšit, že se během dalších pracovních či jiných setkání budeme moci informovat o tom, jak některé společné kroky, které jsme měli možnost během těchto dnů nastínit, daří naplňovat,“ dodal Zimola s tím, že prezidentovi popřál, ať jsou stejně úspěšné i jeho návštěvy v dalších krajích České republiky.

Prezident Zeman, který dorazil do Milevska z nedaleké Jistebnice, kde zavítal do společnosti Farmtec, hejtmanu Zimolovi kompliment vrátil: „Děkuji panu hejtmanu Zimolovi i celému jeho sekretariátu za opravdu skvělou organizaci mé jihočeské návštěvy.“

Slovy chvály nešetřila hlava státu ani na občany, se kterými se mohl během své návštěvy Jihočeského kraje potkat. „Každého politika potěší, když má plný sál a já jsem velmi rád, že účast občanů na našich setkáváních byla hojná a atmosféra neuvěřitelně přátelská, z čehož jsem měl velikou radost,“ doplnil Zeman.

Kromě občanů se prezident během tří dnů sešel mimo jiné také s jihočeskými podnikateli, starosty, studenty, představiteli nemocnic a lékaři. Věnoval se potřebě dostavby dálnice D3, rychlostní komunikace R4 i Jaderné elektrárny Temelín, problematice národního parku Šumava, lázeňství i cestovního ruchu. Hlava státu rovněž zavítala například i do Masných krámů, jaderné elektrárny či společnosti Madeta.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama