Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.02.2014 21:35:54

Propagace jede na plné obrátky

Propagace jede na plné obrátky

Veřejnoprávní televize, české média, senátor Štětina a mnoho dalších „nezávislých pozorovatelů“ informují, jak se od nich čeká.

Už delší dobu pozoruji, že informace ohledně Ukrajiny jsou velice zkreslené. Z Ukrajiny míří do České republiky většinou propaganda, která dělá z agresorů neviňátka. Nevím, jak je to možné, ale řekl bych, že česká média velice dobře zvládla sílu propagandy. Jak je možné, že česká média, která mají být nezávislá, informují z Ukrajiny jen z jedné strany barikády? Jak je možné, že česká média přehlíží to, že ukrajinská opozice je z větší části tvořena radikální pravicí? Jak je možné, že o tomto naše „nezávislá“ média neinformují? Odpověď je jednoduchá. Česká média, hlavně server IDNES.cz fandí snad i banderovcům! Novinář Luboš Palata o banderovcích: "Banderovcům také na pověsti uškodily brutální metody boje s Poláky i Sověty i vraždění civilistů. Na druhou stranu se jednalo o velmi obětavé národní nadšence, kteří za svobodný a samostatný ukrajinský stát neváhali bojovat ani ve zdánlivě bezvýchodné realitě konce druhé světové války....." Přijde vám toto normální? Mně v žádném případě. Jak je možné, že IDNES.cz a pravicoví novináří obdivují banderovce, kteří vraždili Židy a Poláky? Kde se bere takový postoj novinářů z IDNES.cz?

Také mne velice zaujalo, že senátor Štětina, bývalý válečný zpravodaj a údajný udavač za minulého režimu, podává zcela „nezávislé a objektivní“ zprávy z Ukrajiny do České republiky. Skoro každý ví, že senátor Štětina je zuřivý antikomunista, který bude sympatizovat s kýmkoliv, kdo bude antikomunisticky naladěn. V tomto případě se nedivme tomu, že senátor Štětina vehementně fandí ukrajinské opozici. Ukrajinská opozice prý podle tohoto senátora údajně bojuje proti tomu, aby Ukrajina byla pod vlivem „bolševického Ruska“.


Vůdce Pravého sektoru Dmytro Jaroš označil vládní Stranu regionů a komunistickou stranu za zločinecké organizace, které musejí být všemi dostupnými prostředky postaveny mimo zákon. Proč senátor Štětina neinformuje české občany o tom, že v Kyjevě visí portrét Stepana Bandery? Proč veřejnoprávní televize a další „nezávislí“ pozorovatelé přehlíží, že Ukrajinu možná za chvíli povedou ukrajinští fašisté?


Pokud opravdu legitimně zvolený prezident Janukovyč padne, tak je docela možné, že budou ukrajinští židé, komunisté a další lidé ve velikém ohrožení. Co na to říkáte, pane Štětino, novináři z MF DNES a vy, další reportéři, kteří sledujete dění na Ukrajině? Proč nebijete na poplach? Vždyť demokracie je na Ukrajině ve velikém ohrožení! A s ní i plno lidí.



Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama