ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.03.2014 7:30:55

PROBLÉM S REKVALIFIKACÍ PROPOUŠTĚNÝCH HORNÍKŮ DOLU PASKOV BYL VYŘEŠEN

PROBLÉM S REKVALIFIKACÍ PROPOUŠTĚNÝCH HORNÍKŮ DOLU PASKOV BYL VYŘEŠEN

Vědci se již nemohou dívat na neschopnost českých politiků získat pro propouštěné jakýchkoliv profesí práci. Vytvářejí podmínky pro tvorbu nových pracovních míst sami. A pro své programy zajišťují tučnou podporu z veřejných rozpočtů.

O akreditaci polární ekologie hodlá příští rok požádat Jihočeská univerzita. Zájemci o arktický výzkum a bádání o vlivu klimatu na polární ekosystémy sice na českobudějovické škole už nyní navštěvují kurzy pod hlavičkou jiných oborů, univerzita ale chce založit obor zcela samostatný. 

"Mají jej ve většině států Evropy, u nás ne. Myslíme si, že by tu takový obor měl vzniknout. Jeho absolventi můžou zůstat ve vědě, uplatnění ale najdou i třeba v národních parcích," řekl iDNES.cz vedoucí Centra polární ekologie Josef Elster. S kolegy mají od roku 2007 výzkumnou stanici na Špicberkách, od konce loňského roku i specializované pracoviště v prostorách univerzity.

Zdroj: idnes.cz


JUDr. Ivo Kasal, předseda a mluvčí politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !


Jedním z cílů  strany je omezení dotací na pseudoekologické fantasmagorie. České děti chodí do škol bez svačin, sbíráme víčka na nemocné a stát dotuje "studie a výzkumy" recyklace použitého WC papíru, světleného znečištění nebe výlohami obchodů, postřiky veřejného osvětlení, aby neměli komáři tak šílenou smrt... 

STOP zneužívání veřejných prostředků !  Peníze potřebným, ne rodinným klanům ekologů ! 

www.antibursik.cz 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama