ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.04.2014 14:29:39

MČ Praha 17 schválila podmínky pro poskytování grantů

MČ Praha 17 schválila podmínky pro poskytování grantů

Zastupitelstvo Městské části Praha 17 na svém zasedání dne 19. března 2014 schválilo podmínky pro poskytování grantů v oblasti sportu, volnočasových aktivit, sociálních služeb, školství, kultury a péče o veřejnou zeleň a životní prostředí.

Grant, jehož poskytovatelem bude Městská část Praha 17, představuje účelovou dotaci a peněžní dar z rozpočtu městské části.

Zastupitelstvo městské části schválené grantové řízení vyhlásilo a nechalo zveřejnit na webových stránkách Městské části Praha 17 – www.repy.cz.

Žádosti o grant se budou podávat prostřednictvím formuláře „Žádost pro rok 2014“ v závazné formě jedenkrát v písemném vyhotovení a jedenkrát v elektronické formě na e-mailu granty@repy.mepnet.cz v termínu ode dne vyhlášení do 11. 4. 2014 včetně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama