ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.04.2014 19:13:27

Lepší než volební guláš? Johnova asistenční karta za 1800 Kč

Lepší než volební guláš? Johnova asistenční karta za 1800 Kč

Dostal jsem včera, tedy v den zahájení ostré kampaně do Evropského parlamentu, kdy jsem oznámil, že sto tisíc českých řidičů ode mne dostane zdarma asistenční kartu řidiče v hodnotě 1800 korun prostřednictvím mého serveru řadu zpráv.

Příznivci mi většinou za možnost získat asistenční kartu zdarma děkovali, psali, že konečně někdo z politiků dělá něco konkrétního pro konkrétní lidi. Odpůrci ale píší, že to je přece nákup voličů. Není to pozoruhodné? Kolik set tisíc koblih a koláčů za kolik miliónů bylo rozdáno na volebních akcích hnutí Ano? Kolik tisíc gulášů a půllitrů piva bylo rozdáno na mítincích ČSSD? Severočeši.cz zorganizovali při volbách dokonce loterii o auto pro ty, kteří jim předloží kandidátky ostatních kandidujících stran na důkaz, že do volební urny vhodili právě tu jejich kandidátku. A já bych najednou nemohl nabídnout dar, který pomůže zvýšit bezpečnost stovky tisíc rodin na silnicích České republiky i Evropské unie? Odkdy je tedy dar kupováním voličů?

V úterním blogu jsem psal, že na mě minulý týden při cestě z Ostravy do Prahy sáhla smrt a jen díky publiku, které kladením dotazů protáhlo naši ostravskou besedu o půl hodiny, jsem se dost možná vyhnul čelní srážce s kamionem, který havaroval na 52. Kilometru dálnice D1. Když jsme projížděli místem tragédie, jsem si ve světle majáků kompletního záchranného integrovaného sboru uvědomil, jak moc je důležité, mít v případě nehody někoho, kdo se o vás postará.

Chtěl jsem následně toto „osvícení“ přenést i do kampaně, kterou si hradím z vlastních prostředků. Proto, pokud budu zvolen ve volbách do europarlamentu konajících se 23. a 24. května europoslancem, daruji stovce tisíc řidičů, kteří se zaregistrují na www.radekjohn.cz asistenční kartu řidiče, která jim zajišťuje zdarma v případě problému kdekoliv v EU a také v ČR příjezd technika, odtah vozidla i náhradní automobil a řadu dalších potřebných služeb, za které by jinak museli platit nemalé peníze. Přijde mi to daleko užitečnější, než nesmyslně investovat peníze do reklamních agentur a billboardů kolem cest a utopit tak zbytečně miliony, které mohly být rozdány konkrétním lidem a zvýšit jejich bezpečnost na silnicích. Nemluvě o tom, že billboardy ohrožují bezpečnost silničního provozu, pokud se řidič zakouká na slogany a hesla lemující před volbami naše silnice. Posuďte tedy sami, co je smysluplnější. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama