ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.06.2014 11:15:43

Aukce pro dobrou věc

Aukce pro dobrou věc

Domov důchodců ve Velkých Hamrech bude mít svou sochu a kulturní památka Protržená přehrada peníze na svou obnovu.

Sobotní večer mně způsobil hned dvojnásobnou radost. Zúčastnila jsem se aukce, kterou vyvrcholil letos již třináctý ročník Symposia Desná. Akce, na které dřevosochaři vytváří sochy, které následně směřují do veřejné aukce a peněžní výtěžek z této akce vždy putuje na veřejně prospěšnou iniciativu, nebo dobročinné účely. Letošní ročník nesl podtitul Kulturní památka Protržená přehrada 2016, a jak už z názvu vyplývá, poputují peníze z aukce na obnovu a zviditelnění kulturní památky Protržená přehrada.

A teď k těm radostem. I díky mnou vydražené soše Květinová kaskáda se vybralo celých sto sedmdesát sedm tisíc korun, které pomohou přehradě a tím rozvoji kraji, který mám moc ráda. A díky tomu, že jsem vydražila onu sochu, mohu si splnit sen a darovat ji Domovu důchodců ve Velkých Hamrech, mému dlouholetému působišti.

Děkuji všem, kteří se zúčastnili aukce a přispěli jakoukoli částkou na obnovu a podporu tohoto krásného kousku naší země.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama