Dana Lapáčková

  • TOP 09
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,52. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.06.2014 9:53:46

V TOP 09 na vzdělávání nekašleme

V TOP 09 na vzdělávání nekašleme

Vzdělávání svých členů a podporovatelů je pro TOP 09 prioritou.

Z pražské centrály TOP 09 přijeli do Liberce mediální analytička Martina Macková a lektor mediální výchovy Peter Gabaľ vzdělávat budoucí zastupitele, členy a podporovatele TOP 09 z Libereckého, Ústeckého a Hradeckého kraje. Seminář o médiích proběhl 23. června 2014 v místním Grandhotelu Zlatý lev.

Účastníci vzdělávacího semináře se poučili například o komunikaci s novináři, o podobě tiskových zpráv, psaní do tištěných či internetových médií. Dále si vyzkoušeli nanečisto i reportáž do rádia či dokonce televize.

„Tiskové zprávy, které vycházejí od jednotlivých místních organizací, jsou odrazem nejen jejich práce, ale především zdrojem informací pro občany svého regionu,“ uvedla krajská manažerka TOP 09 pro Liberecký kraj Martina Rambousková.

Jako účastník semináře a kandidátka do libereckého zastupitelstva se s názorem své manažerky ztotožňuji a dodávám:

„Jsem moc ráda, že se mohu vzdělávat s podporou své strany, abych mohla lépe sloužit svým spoluobčanům a potenciálním voličům.“

Dana Lapáčková

Email: dana32@volny.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama