Dana Lapáčková

  • TOP 09
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,52. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.06.2014 18:06:56

Kandidáti do libereckého zastupitelstva jsou svým občanům známi

Kandidáti do libereckého zastupitelstva jsou svým občanům známi

Neformální setkání s kandidáty TOP 09 do libereckého zastupitelstva s občany Liberce proběhlo včera, 24. června 2014 od 18:00 hod., v oblíbené vinotéce Hruška na Fügnerově ulici.

Přítomni byli ti, jejichž jména jsou v první desítce na liberecké kandidátce TOP 09 do komunálních voleb, setkání podpořil i krajský předseda TOP 09 Petr Pošmourný, regionální předseda TOP 09 Petr Bušanský a krajská manažerka Martina Rambousková. Celou akci moderovala Mgr. Zora Machartová, lídryně kandidátky za TOP 09. Jednotliví kandidáti se svým občanům představili a seznámili je se svými plány a prioritami (problematika veřejných zakázek, řízení příspěvkových organizací, dopravní situace v Liberci, cyklostezky, IT řízení města a další), se kterými jsou odhodláni do bitvy o Magistrát jít a se kterými jsou ochotni pracovat pro své spoluobčany ku prospěchu jim a celého města.

Malá ochutnávka před konečným zveřejněním liberecké kandidátky za TOP 09: 
Mgr. Zora Machartová – ředitelka sdružení Tulipan, František Gábor – válečný veterán, Ondřej Steger – IT konzultant, Martin Dušek – jednatel firmy, Robert Korselt – obchodní ředitel, Pavel Maškarinec – vysokoškolský pedagog, Dana Lapáčková – péče o autistickou dceru a práce v sociálních službách. Konečná kandidátka bude zveřejněna koncem měsíce, kdy ji definitivně schválí regionální výbor.
 
„Za celou libereckou kandidátkou stojím a jsem přesvědčen, že jsme si vybrali to nejlepší, co jsme mohli,“ řekl během večera regionální předseda TOP 09 Petr Bušanský. V podobném duchu se vyjádřil i krajský předseda TOP 09 Petr Pošmourný.
„Byl to velmi příjemný večer, a nejen díky dobrému vínu, ti lidé mají mou důvěru,“ řekl jeden místní občan na závěr večera.

V podobném duchu budeme pokračovat a naše setkání jsou široké veřejnosti volně přístupná.

 Dana Lapáčková (TOP 09 Liberec)


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama