MUDr. Eva Kašová

Poctivě v medicíně, odpovědně v Senátu.
  • BPP
  • Rakovník
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.08.2014 7:50:27

Musí vždy dojít k tragédii, abychom si všimli problému?

 Musí vždy dojít k tragédii, abychom si všimli problému?

Problém s pančovaným alkoholem zde byl již delší dobu, ale muselo dojít k vyhrocení situace, která skončila mnoha úmrtími, aby se věc dala do pohybu a naše vláda konečně začala situaci řešit.

Nešlo nikdy o problém tradičních malých zpracovatelů, ale pořádných mafiánů, kteří kupčili s kolky, a státní kontrolní orgány neplnily důsledně svoji roli. V České republice začíná vyplývat na povrch další velký problém. Množí se případy, kdy lidé zbytečně umírají, protože auto řídí zdrogovaný řidič. Je zbytečné, aby umírali lidé, a tak upozornili na dlouho přítomný problém s drogami za volantem. Nyní muselo dojít zase k lidským tragédiím a museli zemřít lidé, abychom začali řešit tento dlouho přítomný problém. Známé jsou případy jízdy v protisměru, najíždění do lidí, které končí například usmrcením policistky ( matky od dvou dětí ), či naposledy úmrtí mladé dívky ve věku 21 let. Je nutné daleko více zvětšit sankce za podobné chování a maximálně využívat zákonů. Mnohdy však způsobená tragédie  neodpovídá možnému trestu. Je nutné takové lidi nepouštět za volant a zadržovat řidičské průkazy nejen na chvíli a zase podobným psychopatům dovolit jezdit mezi lidmi. Pokud se tomu teď začne vláda věnovat, je to rozhodně dobře. Jen mi připadá, že je to poněkud pozdě.


MUDr. Eva Kašová, kandidátka do Senátu Parlamentu ČR pro volební obvod č. 6 – Louny 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama