MUDr. Eva Kašová

Poctivě v medicíně, odpovědně v Senátu.
  • BPP
  • Rakovník
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.09.2014 7:35:19

Zničí nové tváře starou Prahu?

Zničí nové tváře starou Prahu?

Praha poslední volební období stagnuje. Přiznejme si to. Je před komunálními volbami a hlavní město se zastavilo na místě. Žádný rozvoj, nedostatek peněz, korupce a klientelismus. To je Praha dnešních dnů.

Obyvatelé metropole čekají na řešení. Místo racionálních návrhů jsme svědky recyklace těch, kteří už mnohokrát hovořili o tom, jak vše spasí. Rojí se jeden spasitel za druhým. Tu bývalý primátor, který opět kandiduje, přestože jej šetří policie, tu kupříkladu zprofanovaný ředitel státního podniku. Jeden nabízí cyklistickou stezku přes vaše chodníky, druhý přichází s nabídkou pseudozkušeností z vodní cesty. Praha, Pražané a nejen oni, ale i lidé, kteří dojíždějí do Prahy pracovat, potřebují politiky, kteří se budou ptát, co občané potřebují, jak nejlépe pro ně pracovat. I mnozí lidé z Rakovníka denně dojíždějí do Prahy za prací a nestačí se divit, co vše za „super novinky“ pro ně současní pražští politici vymyslí. A to nás ještě všechny čeká velké překvapení v podobě kandidátů v komunálních volbách. Jejich programy jsou někdy až neuvěřitelné, patrně pod heslem slibem neurazíš. Jenže lidé nepotřebují hlasatele vzletných slov, ale politiky, kteří jim budou garantovat naprosto obyčejné věci: že jim autobus či metro přijedou včas, že bude fungovat lékařská pohotovost, že bude Praha uklizená a čistá. Slibů a nedokončených plánů již bylo opravdu dost.


MUDr. Eva Kašová, kandidátka KSČM do Senátu Parlamentu ČR pro volební obvod č. 6 – Louny 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama