RNDr. Tomáš Hudeček, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.12.2014 10:37:48

Praha už skoro mohla byt západním městem

Praha už skoro mohla byt západním městem

Vyjádření Tomáše Hudečka k Pražským stavebním předpisům

Dnes (ve středu) Ministerstvo pro místní rozvoj pozastavilo platnost stavebních předpisů. Dodávám, že po jednání mezi ministryni a primátorkou. Může mi někdo říct, proč se vůbec na začátku mandátu slibuje slib zastupitele, že budete jednat v zajmu hlavního města Prahy, když to o 14 dní později ani primátorka nedělá?

Škoda, která tím Praze vznikne, neboť se vrací ve svém rozvoji zase do doby před 20 lety (a ještě hůře, teď už ty reklamy mohou stát i v centru města) už současná rada nemá šanci nahradit žádnými úspornými opatřeními za ne 4, ale rovnou 8 let. A teď honem vydat stavební povoleni na ty další billboardy, a jak jsem slyšel, nejlépe na 20 let, kdyby to chtěl někdo někdy zase regulovat. Škoda, Praha už skoro mohla byt západním městem...
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama