Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.01.2015 7:34:00

Babiš má na samoživitele stejný názor jako tradiční česká pravice

Babiš má na samoživitele stejný názor jako tradiční česká pravice

Jedním z dobrých záměrů ministryně Marksové Tominové je návrh na uplatnění zákona umožňujícího zálohové platby alimentů rodičů samoživitelů, na jejichž děti odmítá druhý rodič platit povinné alimenty.

 Už v roce 2006 takový návrh zákona prošel Poslaneckou sněmovnou a byl zastaven až vetem prezidenta V. Klause, které přišlo již v okamžiku, kdy jej nemohla

přehlasovat Poslanecká sněmovna. Tentokrát chce tmářství bývalého prezidenta údajně nahradit ministr financí Babiš.

Pokud si dobře pamatuji, není rozpočtová náročnost tohoto návrhu nijak vysoká a ve svých důsledcích by posílení příjmů občanské skupiny, která patří k příjmově nejslabším, vedlo ke zmírnění obtížné situace dětí z neúplných rodin. To by určitě zlepšilo nejen jejich sociální situaci, ale i kvaltu jejich výchovy.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama