ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.01.2015 9:19:00

"Musím se poradit s právníky" ... ještě legrace nebo už skandál ?

"Musím se poradit s právníky" ... ještě legrace nebo už skandál ?

Nijak zvláštní věta. Záleží ovšem na tom kdy a za jakých okolností zazní.

Zaznělo včera ve Sněmovním sále z úst řídící schůze Jermanové v okamžiku, kdy nebyl schválen vládní návrh zákona o vydání dluhopisů. Ano, po tom, co tento zákon si vládní koalice nebyla schopna prohlasovat, zavládl ve Sněmovně šum a překvapení. Vše však proběhlo v pořádku, žádné zmatky při hlasování, nikdo hlasování nezpochybnil, ani ti známí, "nečekaně" se objevující  zpochybňovači.

Vládní koalice měla sice dost na to, aby si zákon tzv. prohlasovala, ale předsedající Jermanová zapomněla zazvonit a přivolat poslance z předsálí, nebo udělat odhlášení a novou registraci aktuálně přítomných. Předchozí kotrmelce místopředsedkyně Jermanové při řízení schůzí byly dosud spíše úsměvné a bavily Sněmovnu. Její včerejší otálení s pokračováním schůze, když se nenaplnil očekávaný vládní koaliční scénář, a pak prohlášení, že se musí nejdřív poradit s právníky ( když neprošlo to, co chtěla vláda a koalice ), však už pokládám za naprosto skandální !    

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama