Adriana Krnáčová, M.A., MBA

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.01.2015 12:46:03

Jistíme se pro případ, že městu dojdou licence pro výdej nových Opencard

Jistíme se pro případ, že městu dojdou licence pro výdej nových Opencard

Pokyn připravit tisk papírových celoročních kupónů dala primátorka hlavního města Prahy Adriana Krnáčová především z toho důvodu, že město má k dispozici přibližně posledních 60 000 licencí (kusů Opencard).

Rada hlavniho města Prahy se tímto krokem chce vyhnout situaci, aby město muselo pod časovým tlakem kupovat licence nové - v rámci jednacího řízeni bez uveřejnění, tak jako to nesystémově řešila předchozí vedeni města.

„Ubezpečuji všechny stávající držitele Opencard, že pro ně se vůbec nic nemění. Případné změny se v budoucnu dotknou výhradně nových klientů a to pouze za předpokladu, že dojdou ty licence, které má město k dispozici. Dle dostupných informací, které mám od kolegů z dopravního podniku, těch 60 tisíc licencí vystačí minimálně do konce prázdnin. Proto považuji za zcela zbytečné vyvolávat mezi občany paniku, že přecházíme na papír. Nadále platí to, co jsme s kolegy deklarovali. Papírové kupóny nejsou komplexním řešením, které bychom chtěli brzy představit, nýbrž záložním," řekla pražská primátorka Adriana Krnáčová.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama