Jižní Město - náš domov

  • JM-ND
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.02.2015 9:06:52

Berou zpátečku

Berou zpátečku

Poučení z krizového vývoje.

 Tato otřepaná věta často v minulosti používaná by se dala napasovat na Petra Jiravu z hnutí ANO. Napřed nás všechny ujistil, že není možné platit seniorům plavenky – kam že by prý Praha 11 přišla, a po několika vyjádřeních představitelů Jižní Město - náš domov udělal Jirava kotoul vzad. Prý všechno bude. Nejen my, ale i občané se podivovali, že toto plavání pro seniory končí. Vždyť právě oni by si zasloužili pomoc a vděk za to, co pro Jižní Město udělali. Žili v něm už v dobách, kdy nehýřilo takovou vybaveností jako dnes. A tak Jirava vysvětluje, že podporovat plavenky dosud nemůže, protože mají rozpočtové provizorium. Argumentace, že minulé vedení používalo plavenky jako volební trik, je poněkud nesmyslná, ale především hloupá.

Je však dobře, že lidé z Jižního Města seniorské plavenky podpořili. Věřme, že tomu tak bude i nadále a bazén, který dnešní vedení tolik nenávidělo, budou mít lidé stejně rádi jako dosud. A senioři v něm najdou chvilku odpočinku a rehabilitace.

Gabriela Gödelová, Jižní Město – náš domov

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama