Adriana Krnáčová, M.A., MBA

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.04.2015 13:24:00

Po nás potopa? Za nefunkční web může TOP 09

Po nás potopa? Za nefunkční web může TOP 09

Po krátkém výpadku jsou oficiální internetové stránky Hlavního města Prahy www.praha.eu opět funkční. Skončilo tak období, kdy byly vinou minulého vedení města spravovány pouze v omezené míře, což nakonec zapříčinilo jejich dočasnou nedostupnost.

„Minulá politická reprezentace zanechala IT projekty v katastrofálním stavu a správa webuwww.praha.eu je toho ukázkovým příkladem. Jeho podpora skončila 30. září 2014 a nikdo z radních za TOP 09 neřešil, kdo se o něj bude starat dál. Připadá mi, že se tu řídili heslem po nás potopa. Byl spravován pouze v omezené míře v rámci kapacit magistrátu,“ uvedla pražská primátorka Adriana Krnáčová.  
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama