Mgr. Ondřej Mirovský, M.EM

Měníme klima v české politice!
  • SZ
  • Praha 7
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.05.2015 11:53:26

5 důvodů, proč jít na Million Marihuana March

5 důvodů, proč jít na Million Marihuana March

Dnes se na Štvanici sejdou příznivci konopí. Pokud k nim patříte, tak jistě dorazíte. Pokud ne, tak přijďte také. Třeba změníte stereotypní pohled na „trávu“jako výsadní doménu huličů.

1. MMM je místem setkání lidí dlouhodobě podporujících dekriminalizaci / legalizaci konopí a jeho širokého využití pro lékařské účely. Nechci, aby byly léčebné účinky konopí tvrdě regulovány farmaceutickým průmyslem a za něj lobujícími politiky. Vraťme svobodu do našich zahrad a bylinky k domácímu využívání.

2. Lékařské účinky konopí jsou prokazatelné, což vám mnoho lékařů, které na MMM potkáte, na základě jasných výsledků studií ochotně potvrdí.

3. Na MMM se přesvědčíte se, že dekriminalizaci / legalizaci nepodporují žádná nebezpečná individua, ale zcela normální lidé. Velká část veřejnosti ještě stále žije s předsudky, že lidé, kteří chtějí legalizaci konopí, jsou "huliči" s dredy potácející se s jointem v ruce. Na MMM se vám jistě podaří zlomit tyhle předsudky, protože mě také potkáte v kravatě, v saku a bez dredů.  

4. MMM je místem setkávání a prolomení "ledů". Potkáte s lidmi, kteří toho ví o konopí opravdu hodně. Lidé, kteří se dlouhodobě zajímají o problematiku legalizace konopí a dokážou vám říct, jak to chodí v jiných zemích. Je to ideální příležitost seznámit se s ostatními stejně smýšlejícími lidmi a zjistit, jestli pro dekriminalizaci / legalizaci sami nemůžete něco udělat.

5. Účinky silně chmelených piv jsou podobné účinkům konopí. Je to způsobeno tím, že konopí patří podle novějších výzkumů do řádu Cannabaceae (konopné), čeledi Moraceae (morušovité). Nejbližším příbuzným konopí je chmel Humulus lupulus, který přináleží ke stejné rodině jako Cannabaceae. A pivo máme rádi všichni, že.

Tak na viděnou na Štvanici!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama