Jiří Hráček

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.05.2015 3:19:45

Brno se nemá za co omlouvat!

Brno se nemá za co omlouvat!

Brněnská koalice si schválila usmíření s nácky a sudeťáky!

Brněnská vládnoucí koalice ANO, Žít Brno, Zelení a KDU-ČSL a opoziční TOP 09 schválila omluvu sudetským Němcům za odsun brněnských Němců v r. 1945 do Rakouska. Schválená Deklarace smíření je součástí přípravy kampaně tzv. Poutě smíření. Tedy pochodu z Pohořelic do Brna, připomínající poválečné vyvedení německého obyvatelstva z moravské metropole. Komunisté, kteří mají v zastupitelstvu města Brna pouze čtyři hlasy, jako jediní byli proti a tento odsouzeníhodný krok jednoznačně odmítli. Schválením této deklarace se koalice města Brna podle našeho názoru dopustila, zneuctění památky všech obětí nacistického teroru nejen v Brně, ale v celé naší zemi!

Právě s tohoto důvodu byla založena facebooková skupina pod názvem „Brno se nemá za co omlouvat!“ Jejím hlavní cílem je dát jasně najevo, že naším jménem jako občanů města Brna se nikdo omlouvat nebude!


https://www.facebook.com/groups/1643399029225982/



Jiří Hráček, Zastupitel města Brna za KSČM
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama