Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.07.2015 8:46:11

Tak už nám v Poslanecké sněmovně chlastá i její předseda!

Tak už nám v Poslanecké sněmovně chlastá i její předseda!

Pan Hamáček z oranžové květiny byl jedním z prvních, který prosazoval a nakonec prosadil zákaz prodávání a podávání alkoholu v budově sněmovny při jednání sněmovního pléna a podívejme se na něj na kluka, jak se nám vybarvil.

Jeho řízení schůze i se všemi těmi grimasami a doplňováním tekutin (video jednoduše vyhledatelné na internetu), které předváděl 18. června tohoto roku, kdy probíhaly interpelace, bylo sice roztomilé, ale v žádném případě se neslučuje s tak vysoko postavenou ústavní funkcí, kterou zastává. Nalitý předseda Poslanecké sněmovny není zrovna to, co by mělo reprezentovat ústavnost České republiky. Je to neskutečná ostuda, na které je vidět, že si z nás naši mocipání stále dokola dělají srandu.

On sám byl na oko před voliči velkým zastánce toho, aby se ve sněmovně již konečně přestalo chlastat, a po několika měsících po prosazení jeho návrhu je přistižen nalemtaný, jak zákon káže. To, že se k tomu veřejně přiznal a zachoval se tím jako chlap je sice na jednu stranu záviděníhodné, ale hned na tu druhou si pohádku o dvou panácích slivovice s kombinací léků na bolesti zad mohl nechat pro sebe, jelikož mu to stejně nikdo nevěří, takže je to přiznání pouze poloviční.

Aby ze sebe spláchl pořádnou ostudu, poukázal jako omluvu deset tisíc korun na dobročinné účely. Myslí si, že se tím před národem očistí. Ve vyspělých demokratických zemích by po takovémto alkoholovém excesu jiní politici v tak vysoké ústavní funkci ihned podali demisi. Tady to zřejmě ještě potřeba není, takže bude záležet v budoucnu pouze na voličích, zda mu to odpustí a nechají ho nasávat ve sněmovně za naše peníze i po dalších volbách.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama