RSDr. Alexander Černý

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.11.2010 8:58:44

K podpoře zbavení mlčenlivosti Miroslava Krejčíka

K podpoře zbavení mlčenlivosti Miroslava Krejčíka

Alexander Černý, místopředseda Poslaneckého klubu KSČM a stínový ministr pro resort obrany, vyjádřil podporu zbavení mlčenlivosti Miroslava Krejčíka, šéfa Vojenského zpravodajství.

Jakákoli informace, která přispěje k objasnění korupčních skandálů na Ministerstvu obrany ČR je velmi žádoucí. Především z toho důvodu, že je třeba tento celospolečensky nesmírně negativní jev co nejrychleji eliminovat. Ve chvíli, kdy jsou z korupce podezřelí i bývalí ministři či jejich náměstci, je každý - byť dílčí - pokus o objasnění situace velmi důležitým signálem pro orgány činné v trestním řízení. Jen deklarace jasné politické vůle může přispět k tomu, aby se některé kauzy dotáhly do konce. Vystoupení pana Krejčíka by mohlo jedním z takových signálů být.

Alexander Černý, místopředseda Poslaneckého klubu KSČM a stínový ministr KSČM pro resort obrany
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama