Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.08.2015 9:02:51

Multikulturní šílenství je obrovský byznys.

Multikulturní šílenství je obrovský byznys.

Již delší dobu to vypadá, že multikulturní šílenství všech, kteří poklonkují Evropské unii, je snad opravdu cílené a velmi dobře řízené mocensko-finančními strukturami.

Není možné, že by to mohlo být jinak, jelikož se to děje proti vůli většiny občanů Evropské unie. Nevěřím, že by měla nějaká vítězná politická strana ve volbách v jakémkoli státě EU ve svém politickém programu přijímání imigrantů a obohacování kultury muslimskou ideologií. Všechno to multikulturní šílenství je namířeno proti obyčejným občanům s cílem vyvolat paniku a do budoucna mít připravenu pořádnou výmluvu ohledně dalšího zadlužování států a o nutnosti si půjčovat další a další finanční prostředky na integraci a řešení imigrantské krize.

Ze strany mocensko-finančních struktur je to geniální tah, jelikož multikulturní obohacování Evropy se bez finančních prostředků těžko obejde a bude nás to všechny stát nepředstavitelné sumy a balíky peněz, které si budeme muset půjčovat od všech těch lichvářských společností za nemalé úroky.

Není možné, aby to takto pokračovalo i do budoucna a abychom zanechali našim potomkům Evropu ještě více zadluženou a multikulturně obohacenou jen proto, že si to pár vyvolených oligarchů a zaplacených sluníčkářských hyen všech těch neziskových organizací přeje. Jediným řešením je nulová tolerance nelegální imigrace, kterou je každé překročení schengenského prostoru příslušníky nečlenských států.

Pokud chceme pomoci, udělejme nejdříve všechno pro to, abychom pomohli postiženým lidem v jejich zemích nebo v zemích sousedních se stejnou kulturou a zvyky, jelikož tak je to finančně, sociálně a kulturně mnohem výhodnější, jednodušší, logičtější a hlavně jak fyzicky, tak také zdravotně bezpečnější, než je integrovat kdekoli v Evropě.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama