Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,49. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.12.2010 8:57:49

Veřejné stvrzenky na inzerci Pozemkového fondu

Veřejné stvrzenky na inzerci Pozemkového fondu

Pan Mitrofanov v Právu se chová zcela předvídatelně. Teď bude hledat v žoldu Kuzmiaka, exponenta Top 09 a zejména pp. Kalouska a Hávy, každou příležitost k dehonestaci sociálních demokratů na pražské radnici.

Ti si opravdu dovolili příliš, a sice dát košem Kalouskem morálně zocelené pražské TOP 09, tedy straně nového typu. A zabránili tak spojení dvou pravicových stran na pražské radnici.

Posuďte sami slova A. Mitrofanova zveřejněná v Právu v pátek k situaci v pražské dopravě v době středečního sněhového kolapsu: „Na tramvaje se čekalo jako na Godota s tím rozdílem, že některá přijela…. Místo toho, aby Pražané trpělivě snášeli řádění živlů a činnost odpovědných úředníků, nadávali. Na magistrát a na Karla Březinu, který jako první náměstek má na starosti dopravu. Nevděk světem vládne.“

Pokud vím, K. Březina byl zvolen náměstkem primátora v úterý pozdě večer. A sněhová kalamita nastala v Praze ve středu (byl jsem v té době v New Yorku). Asi ani A. Einstein křížený s A. Stachanovem a L. Korabelnikovou by nedokázali tak rychle věci zařídit. Tedy zorganizovat úklid sněhu, zprovoznit zamrzlé autobusy a tramvaje anebo zabránit sněžení vůbec. V rámci posledních interpelací ve sněmovně jsem se otázal premiéra, zda je nutné, aby v čase krizové situace v rozpočtu Pozemkový fond dával tištěným médiím rozsáhlou inzerci, když je možné tuto inzerci uskutečnit efektivněji a zdarma internetem. Podle písemné odpovědi premiéra Nečase Pozemkový fond, kterou mám k dispozici, vynaložil na inzerci v roce 2008 přes 9 milionů, v roce 2009 to bylo 6,6 milionu a v roce 2010 přes 5 milionů (zatím). Souhrnně tedy okrouhlá sumička téměř 20 milionů (!). To je tedy ten zdroj inspirace pro kritické psaní o jevech uvnitř ČSSD. Dnes i včera.

Možná by pan šéfredaktor Porybný prostřednictvím pana Mitrofanova mohl čestně sdělit čtenářům Práva, zda všechnu tuto inzerci opravdu spolykalo a zinkasovalo Právo. Pan premiér o tom v písemné odpovědi totiž diskrétně pomlčel. Zeptám se ho proto na to znovu. Korumpovat levicové médium by vláda opravdu neměla.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama