Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,49. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.12.2010 14:05:00

Slušnost není jednosměrná cesta

Slušnost není jednosměrná cesta

Řeč na 9. schůzi PS PČR 17. 12. 2010.

Dámy a pánové, možná to některé naše kolegyně překvapí, ty, které nejsou v politice možná tak dlouho, ale institut imunity byl už za starého Říma. Tribunové lidu měli něco jako imunitu. Já to tady nechci rozebírat. Slušnost není jednosměrná cesta. Jestliže paní předsedkyně skáče někomu bezdůvodně do řeči, myslím si, že to slušné není.

Nedávno mi místopředsedkyně jedné koaliční strany řekla, že si sedím na uších. Všechny tři koaliční strany se tomu báječně smály. Já musím říci, že jsem už tak otupělý, že jsem si toho ani nevšiml. Jenom dvě mé kolegyně pak přišly a říkaly: Vy se necháte takhle urážet? Takže - když už je někdo útlocitný, tak buďme útlocitní všichni. Jestli tady někdo hovoří o krakenovi, tak je to nevkusnost, neslušnost.

Paní předsedkyně, pak konejte v tomto případě také. Anebo mlčte i jindy. (Potlesk poslanců ČSSD.)
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama