ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,49. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.02.2011 9:49:19

Kopie dokumentů pochybného původu odmítáme komentovat

Kopie dokumentů pochybného původu odmítáme komentovat

Stanovisko MŠMT k odměňování pracovníků.

Vzhledem k množícím se informacím k platům a odměnám pracovníků MŠMT v médiích a žádostem o potvrzení pravosti, respektive nepravosti platových dokumentů, vyjadřuje MŠMT toto stanovisko:

V pátek 11. února 2011 se ministr školství, mládeže a tělovýchovy Josef Dobeš vyjádřil k platovému výměru jeho dřívější poradkyně. Přítomným novinářům vysvětlil systém odměňování pracovníků ministerstva. MŠMT zveřejněním platového výměru dotyčné zaměstnankyně poskytlo s jejím souhlasem veřejnosti informace nad rámec povinností vyplývajících z § 8a zákona číslo 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím.

MŠMT nadále odmítá komentovat jakékoli další spekulace o platech či odměnách svých zaměstnanců. Ministerstvo považuje za nutné své zaměstnance chránit a ctít jejich soukromí a osobní údaje.

Redakce se na nás obrací s dotazy na pravost platových dokumentů, které mají k dispozici. Kopie takových dokumentů pochybného původu odmítáme jakkoli komentovat a vyvolávat tím pouze další spekulace.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama