Ing. Karel Janko

mpř ČSNS
  • ČSNS 2005
  • Podolanka
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.08.2015 14:32:07

Žádné imigranty tady nechceme

Žádné imigranty tady nechceme

Kdo je chce, ať si je vezme domů!

Vážení přátelé,

Jsem rád, že se nás i v tomto prázdninovém čase tady tolik sešlo. Ti co dnes přišli podpořit tuto demonstraci vědí, že nám evropanům hrozí v souvislosti s pronikáním islamistických imigrantů smrtelné nebezpečí. Nebezpečí z rozkladu sociálního systému, evropské morálky, ekonomiky, zavlečení nemocí a z jejich náboženského radikalizmu. Je třeba, aby to věděl celý národ. Není to strach, který mnou v této souvislosti cloumá, ale nasranost nad totální neschopností, nebo všeho schopností Bruselu i naší vlády. Pro ty, kteří nebyli minule na této demonstraci zopakuji několik aktualizovaných údajů.

Dle posledních odhadů prošlo Itálií a Řeckem a Španělskem na 250 tisíc imigrantů. Dalších 100 tisíc jich prošlo balkánskou cestou do Maďarska. Denně se toto číslo zvyšuje o 1-2 tisíce. Již loni to bylo 200 tisíc.

V severní Africe a Arábii, ze kterých imigranti přicházejí, žije 1,5 miliardy obyvatel. Každý den se jim tam narodí 100 tisíc dětí. Značná část z nich bude toužit po Evropě se svým štědrým sociálním systémem, naší náboženskou tolerancí, zdravotnictvím a dalšími benefity. Zatím jsou to převážně mladí muži, za každým však přijde minimálně jedna žena a 5-10 dětí! Proč si neudělají pořádek doma a lezou sem? Proč nesníží porodnost, která je 10 až 15x větší, než evropská! Proč je Italové, Řekové a Španělé tahají z moře? Proč je neodvlečou zpět ke břehům Afriky a Arábie? Proč jejich lodě nepotápějí? Jsou jak sarančata! Pokud Evropa neučiní rázné kroky tomuto stěhování, nebude to jen 2 tisíce imigrantů denně, ale budou to desetitisíce. Kam s nimi? A že nás do několika let převálcují přes dělohu, musí být všem jasné.

Příkladem je Kosovo. Byl jsem tam v roce 2008 a stačí mi to.

Již před 25 lety jsem slyšel o této imigraci naplánovanou světovou šedou eminencí. Každý rok měla Evropa přijmout 1 milion imigrantů a tím Evropu odnárodnit. Tu hlášku, proklamovanou po vzoru Američanů "Já jsem Evropan", jistě znáte od toho hradního i parlamentního zmetka.

Je třeba si v plné míře uvědomit, že tito lidé mají jinou mentalitu, jiné, zpravidla mizivé vzdělání, jinou morálku a to co jsem se dozvěděl již za mých studií na koleji - nemají vrozený pocit vděku. Ten u nich neexistuje! A podle toho se chovají a pobyt zde si vynucují. Nechci spekulovat, kdo celý tento cirkus podporuje a financuje. V každém případě ho ale začala Amerika se svým arabským jarem. Tak ať si je odveze k sobě do Ameriky!

Takže závěr č.1: žádné muslimské imigranty do naší republiky nechceme! A ti, co se sem dostali, naložit do těch méně konfortních vagonů a poslat zpět. A k nim přihodit i ty naše ošátkované slepice.

Problém č. 2

Proč chytáme kočku a ocas tím, že chytáme imigranty až na území naší trepubliky? Proč ne hned na hranicích? A vůbec je sem nepouštět! Tím si přiděláváme problém s jejich evidencí , ubytováním, stravou, zdravotnictvím, sociálním zabezpečením. .

Kde je naše plánovitě zdecimovaná armáda, která by měla hranice hlídat? V Afganistánu je nám na prd. Odvolat ji zpět a poslat na hranice. V této souvislosti je na hlavu padlé i nařízení či směrnice? EU?, které přikazuje imigranty po 42 dnech pustit ze záchytných středisek na svobodu. Nikdo je nechce, tak se tady budou volně pohybovat, protože nám je bude vracet i jejich vytoužené Německo.

 Závěr č. 2 Uzavřít hranice a žádné imigranty do země nepustit. A všichni kdo mají opačný názor, ať si je vezmou k sobě domů.

Problém č. 3.

Máme etablovanou Evropskou unii. Ta byla institualizována za účelem spolupráce mezi státy Evropy. Má sloužit především občanům těchto států k zajištění lepšího života. Pokud je to v rozporu s tímto cílem, v rozporu s míněním drtivé většiny jejích obyvatel, nač nám unie je? Aby nám formou zákonů vnucovala své představy ?

Evropská unie nemá vyřešený základní problém fungování – t.j. monetární a fiskální politiku a problémy s tím mají všechny jižní státy PIGS. Strká však rypák do čeho nemá a hrabe se v detailech - viz pomazánkové máslo, rum, slepičí klece? atd A nejnověji podvodné počty přidělených imigrantů.

Potřebujeme takovou unii - zbyrokratizovanou, zkostnatělou, ovládanou monopoly a jejich lobisty, založenou na spekulativním chování bank a diktatuře nadnárodních monopolů????

Potřebujeme takovou unii, jednající dokonce proti zájmům občanů Evropy? To potřebujeme????

Pokud nebude Evropská unie totálně zreformována, a to ve smyslu, že jejím základem budou její suverení státy, nelze očekávat změnu k lepšímu.

Závěr č. 3 Žádám vládu vystoupení ČR z EU, nebo alespoň z Schengenského prostoru.

Problém č 4. Naše vláda a parlament.

Naše vláda našlapuje okolo problému s imigranty jako okolo horké kaše. Předseda vlády Sobotka svými diplomatickýmy kluzkými proslovy jen bagatelizuje situaci. Možná nic více dělat nemůže, protože Kapitálové strany se to netýká a Fráterníci byli vždycky kam vítr, tam plášť! Ale to je jeho problém! Bohužel, sociální demokracie prožívá totální ideologický i personální úpadek. Stala se přisluhovačem nadnárodního kapitálu, lokajem Bruselu a vládní ovcí. Podepsáním Mastrichtu, Schengenu a implementací dalších zákonů EU se Česká republika stala protektorátem, protektorátem EU a zvláště Německa.

Vláda společně s parlamentem pak prosadily takové zákony , jako § 356 trestního zákonníka, kterým jsou zcela záměrně potlačovány a postihovány v podstatě jakékoliv kritické vlastenecké projevy. Bez těch by nebylo ani Československo, ani rok 1968, ani rok 1989, ani naší strany.

Vládní lumpárnou je navržený i zákon o udílení volebního práva cizincům po pěti letech pobytu. 25 let od převratu uběhlo jako voda a tak zmiňovaných pět let je z hlediska historije velmi krátká doba. Co to potom nadělá za paseku nechci ani dohlédnout. Vědí o tom své ve Francii, Německu i v Anglii v těch muslimských čtvrtích.

Dalším paskvilem - tvrdím zcela záměrným, je návrh zákona o referendu. Nejenom qvorem 250 tisíc podpisů, ale obsahem a rozsahem povolených temat. V podstatě nemůžete nic!!!! Takové zástupce jsme si zvolili! Je to nehoráznost!

Prostě kapříci si rybník nevypustí!

Ale existují i jné paragrafy tr.zákoníku a toho by si měli být naši vládní představitelé vědomi.

A jednu zásadní věc na závěr: Všechny neřešené a nevyřešené konflikty, ať již sociální, politické, surovinové, náboženské a jiné, vždy skončily revolucí, válkou nebo převratem. O vzestupu třetího světa a válce na náboženském rifu píše i prof. Huntington v roce 1980 ve své knize Střet civilizací. Stojí za přečtení.

Je konečně třeba odhodit tu falešnou hru na demokracii, na neomylnou a bezchybnou Evropskou unii a začít věci rychle a rázně řešit.

Závěr č.4

Pryč s touto Evropskou uníí, Pryč s touto vládou. Vymeťme i tento pralament!

Ať žije svobodná Česká republika.

15.8.2015      Na obrázku je pomník zastřeleným Srbům v Kosovské Mitrovici

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama