Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.08.2015 15:51:16

Europoslanec Zdechovský vyzývá: Darujte krev, darujete život

Europoslanec Zdechovský vyzývá: Darujte krev, darujete život

Znojmo - V úterý 25. srpna v 8.30 na transfúzním oddělení v nové nemocnici ve Znojmě daruje poslanec Evropského parlamentu Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL) svůj dvacátý odběr krve, za který obdrží stříbrnou plaketu MUDr. Jana Jánského.

 „Europoslanec Tomáš Zdechovský je pravidelným dárce krve a svým příkladem se snaží motivovat všechny, kdo mohou darovat krev,“ říká Marek Venuta.

V roce 2007 založil Tomáš Zdechovský marketingovou kampaň zaměřenou na dárcovství krve s názvem: Kdo miluje, daruje krev, která se koná každoročně na svátek sv. Valentýna po celé České republice. Dalším projektem na podporu dárcovství je  Než odjedete na dovolenou, darujte krev  nebo Darujte krev s KDU-ČSL, které ročně přivedou do transfúzních stanic po celé České republice stovky prvodárců. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama