Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.08.2015 9:09:57

Chovanec připravuje pro imigranty již i tělocvičny a stany!

Chovanec připravuje pro imigranty již i tělocvičny a stany!

Lidé v Jihomoravském kraji se mají na co těšit. Ministr vnitra v této lokalitě připravuje pro multikulturní obohacování naší společnosti již i tělocvičny a stany, ve kterých by mohli nelegální imigranti přebývat.

Sdělil to minulý týden po jednání s šéfy bezpečnostních složek s tím, že Česká republika vysílá do Srbska a Makedonie pozorovatele, kteří budou monitorovat situaci kolem uprchlíků. Nezapomněl při tom pokrytecky dodat: „Velká migrační vlna ale Česku zatím nehrozí.“ Ptáte se proč pokrytecky? To proto, že při tom svém tlachání také mimo jiné uvedl: „Pokud by ten migrační tok sílil v budoucnu a pokud by se nedařila ochrana vnějších hranic Evropské unie a migrační vlna by se pohybovala v počtu nad tisíc lidí, o čemž zatím nejsou žádné informace, jsme připraveni vládu požádat o pomoc armády a vězeňské služby.“

Tímto jeho vyjádřením je vidět, že si tedy lže i sám sobě a myslí si, že mu to pořád budeme „žrát i s navijákem“. Moc dobře totiž ví, že jsou na maďarských hranicích tisíce přivandrovalců, kteří v minulém týdnu překonali Makedonii a Srbsko a že tím pádem potáhnou dál na sever. No a, aby to prohlášení ještě vyšperkoval, nezapomněl dodat: „Česká vláda je připravena v Jihomoravském kraji zajistit pro uprchlíky 300 míst například v tělocvičnách. Pokud by to nestačilo, postaví hasiči stany s kapacitou dalších 300 lůžek. Stravu by uprchlíkům zajistil krátkodobě Jihomoravský kraj.“  

Takže je vidět, že naše multi-kulti vláda složená ze zástupců oranžové květiny, NE nebude líp a pánbíčkářů v poslední době nedělá nic jiného, než vynakládá miliardy korun z našich daní na podporu multikulturního obohacování naší země pomocí nelegálním imigrantům, které chce i nadále ubytovávat a živit. To vše na úkor a proti vůli většiny občanů České republiky, kterých je okolo sedmdesáti procent. Takováto vláda, která dělá kroky proti zájmům většiny obyvatel je hanbou celé země, a všem těm jejím zástupcům bychom to neměli nikdy zapomenout.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama