JUDr. Jiří Vyvadil

No, budeme trpět, ale udělali jsme si to sami.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.09.2015 16:01:17

Uprchlíci jsou problémem Německa a ne EU…

Uprchlíci jsou problémem Německa a ne EU…

Přiznávám, že nevím, co bychom dělali na místě Maďarska, asi bychom si – jak vidím současnou emotivní atmosféru - hromadně házeli mašle.

 

Maďarsko jako země hraniční a zároveň tranzitní a trpí zoufale. Ty desetitisíce nelze zvládnout. Vidíme-li demonstrace uprchlíků před nádražím v Budapešti, kdy uprchlíci chtějí jediné, aby si za zaplacené jízdné mohli dojet do Německa, asi chápeme, že  věci nelze srovnávat s tím, jaká je situace u nás.

Tuším, že od začátku roku díky zbytečné agilitě policistů a našich daní bylo zadrženo tuším 2 400 uprchlíků směřujících do Německa, z nichž až na několik málo výjimek zde nikdo nechtěl zůstat.   Mimochodem, dnes už je z nich jen část. Navíc a to už je fakt trapné, počet žadatelů o azyl je ještě menší než za stejnou dobu v minulém roce. 330…Opakuji 330.

Je skvělé, že Viktor Orbán správně pojmenoval problém při dnešním setkání s Angelinkou :

„To není problém celé Evropy, to je problém Německa…“

Německo se s tím musí vypořádat  a je to i tak spravedlivé…

Díky své desítky let trvající politice lákání zpravidla muslimských levných pracovních sil má dnes Německo cca 5 miliónů enklávy obyvatelstva a stav brzy dosáhne 6 miliónům.

Má logiku, že uprchlíci směřují právě tam, stejně jako i v menším měřítku do jiných zemí staré EU se silným muslimským zázemím.

U nás, kdybychom si nevytáhli z rychlíku spící rodiny směřující do Německa, bychom ani žádné uprchlíky neměli.

Buďme rádi za Orbána : On a Fico může odvážně Višegrádskou čtyřku na jednání v Bruselu dobře   reprezentovat.

A Angelinko Merkelová, bude to řež.

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama