Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.09.2015 8:47:11

I kdyby mi ukazovali mrtvá dětská těla každý den, názor nezměním!

I kdyby mi ukazovali mrtvá dětská těla každý den, názor nezměním!

Jako táta při pohledu na mrtvé dětské tělo vyplavené z moře skřípu zuby a je mi to neskutečně líto, jelikož lidský život a zvláště pak ten dětský je to nejcennější co můžeme mít.

Pojďme si ale zodpovědně říci, že je nám předkládáno a podsouváno něco, čemuž se říká citové vydírání a jsem přesvědčen o tom, že se s takovými obrázky budeme setkávat stále častěji. Ti co chtějí Evropu rozložit a proto jí multikulturně obohacují se nás, co jsme zásadně proti takovému obohacování, budou snažit takovými obrázky citově nahlodat, a jsem si jist, že některé z nás tím i přesvědčí o tom, že je to obohacování vlastně pro nás prospěšné a že je ho třeba podporovat.

Všichni ti multi-kulti politici musí vědět a také to i ví, že je to všechno postavené na hlavu a že se nám to jednou vymstí. Pokládám si proto otázku, co za tím je a proč se to i přes odpor většiny občanů děje? Mimo to, že se na imigrantech pár vyvolených pěkně finančně pakuje, mě napadá i to, že z nich mohou být za pár let oddaní voliči sociálního sytému, byrokracie a přerozdělování, který v Evropě v současné době vládne. Ti, co budou stále jen natahovat ruku a my jim bez mrknutí oka vždy nějakou tu sociální dávku vyplatíme, jsou pro nynější vládní strany potřební, a čím jich bude více, tím lépe pro ně.

My ostatní, kteří řádně pracujeme a odvádíme stále větší daně a tím všechny ty vyčůrané přivandrovalce živíme, jsme za své vlastenecké názory a patriotismus nakonec častováni do xenofobů a rasistů a je na nás hleděno, jako na vyvrhel společnosti. I přes všechna tato častování musíme udělat všechno pro to, abychom svým potomkům zanechali takovou kulturu, jakou nám zanechali naši předkové.

Všem těm multi-kulti politikům je jedno, jak to tu bude vypadat, až oni v politice nebudou. Až se jich za pár let někdo zeptá, proč to dopustili, řeknou jen, že to mysleli dobře, ale nakonec se to vymklo kontrole. Nejhorším na tom všem je, že žádný politik nenese za svá politická rozhodnutí odpovědnost, a i když se rozhodne špatně a dokonce i proti vůli většiny společnosti, nic se neděje. Pokud nebude nad politiky viset Damoklův meč v podobě jejich možné odvolatelnosti občany, nic se nezmění a budou si stále dělat to, co chtějí.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama