Ing. Bc. Ivan Noveský

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.09.2015 1:14:01

2. Mnichov aneb Kam z poražené Sýrie utečou další miliony uprchlíků? Referendum?

2. Mnichov aneb Kam z poražené Sýrie utečou další miliony uprchlíků? Referendum?

Islámský stát (+ USA) vybojoval vítězství nad Sýrií. Z Mnichova se (opět po 77 letech) šíří požadavek (+Francie a Itálie) aby se Česko a Slovensko vzdaly svých hranic a byly obsazeny, ne sice Němci, ale přistěhovalci, které si Merkelová pozvala.

Musíme poblahopřát islámským teroristům (čti Islámský stát) a jejich podporovatelům z USA (původně prý bylo USA součástí uskupení zvaného NATO, stejně jako ČR a další státy Evropy), kterým se podařilo opět porazit vojska státu Sýrie a obsadit poslední zdroj ropy pro Sýrii. Tím ušetřily USA minimálně 250 milionů USD, které bude Islámský stát přímo inkasovat za syrskou ropu. Takto se jim velmi brzy podaří zlikvidovat prezidenta Asada a zbytek syrských občanů se brzy vydá na pochod do Evropy. Posílený Islámský stát se může pustit do další ofenzivy, která smete Kurdy a další překážky na cestě do Evropy, Israele, atd. tj. k vytvoření Chalifátu - viz. mapka (kdy ho asi uznají USA a kdy se stane řadovým členem OSN nebo přímo členem Rady bezpečnosti?).

Obama likviduje Asada, dovolil Turecku likvidovat Kurdy. Merkelová vystavila bianco šek a zvedla (nebo během několika týdnů) zvedne na pochod další miliony ekonomických přistěhovalců. Pro pořádek je ale nutno přiznat, že to nejsou všechno ekonomičtí imigranti, ale jsou mezi nimi i opravdoví utečenci, kteří mají právo na asyl dle mezinárodních standardů a také bojovníci a průzkumníci islámských teroristů. Ale t.č. nikdo v Evropě neví (dokonce ani netuší), kolik je kterých.....

Co je ale zásadním "průšvihem" je skutečnost, že se objevil problém, který si Německo "v poloprovozu" již  vyzkoušelo v posledních letech na Řecku. Problémem je, že neexistuje žádný evropský soud, který by dokázal potrestat (ale muselo by to bolet) každý členský stát EU, který porušuje zákony a pravidla EU. Ověřilo se to na Řecku, které nebylo potrestáno (např. vyloučením) kvůli podvodům při vstupu do eurozóny a nyní proto Řecko radostně porušuje povinnost zajistit a chránit vnější hranice Schengenu např. proti invazi přistěhovalců. Normální Evropan si řekne, co chcete, je to komunistické Řecko, stejně už několikrát zkrachovali, je tam opravdu horko, co naděláte......

Zásadní problém je, že Němcům, proslulým svým smyslem pro pořádek, který jsem jim doslova záviděl i já) se zřejmě změnila náhle, takřka přes noc, povaha (také špatná voda, jako v Dejvicích?) a rozhodli se, že "Pořádek je pro blbce" a flagrantně nyní porušují zákony a předpisy EU. Merkelová se tím veřejně chlubí a naopak ty, kteří se snaží zákony a předpisy EU dodržovat (Maďarsko a další státy V4), začíná peskovat a doslova jim vyhrožovat např. okradením o dotace (v trestním právu se to označuje vydírání) nebo "vyhozením z EU" (což možná bude pro V4 nakonec nejlepší řešení na přežití).

Obama a Merkelová ( o prezidentovi Hollandovi a dalších "politiků" bez vlastního pevného názoru, ani nemluvě, když už i Cameron se snad domnívá, že dalších pár milionů přistěhovalců Anglii již nemůže poškodit, protože dalším teroristickým atentátům stejně nezabrání) se zjevně rozhodli rychle zlikvidovat Schengen a Evropskou unii. Co k tomu Merkelovou (omlouvám se, ale nelze napsat kancléřku, protože Hitler byl také kancléř a také dokázal málem zlikvidovat celou Evropu, o což se nyní kancléřka zjevně snaží) vede, kromě snahy zlikvidovat EU- Schengen, snad nikdo netuší, možná kromě těch, kteří Merkelovou řídí.

Státy V4 zatím dodržují předpisy a zákony EU a nyní se proto stávají terčem útoků států- zločinců, t.j. těch, které porušují zákon. Pro V4 budou asi možné 3 cesty:
A) Podrobit se vydírání, t.j. přijmout 2. Mnichov, což bude znamenat otevřít hranice a na podzim 2015 tu bude pár tisíc, v roce 2016 párset tisíc a nakonec každý Čech bude mít svého islámského pána (mluvím pouze o Češích, protože Češka, jako žena, se vůbec nepočítá). Ostatně 1. Mnichov jsme také přijali, ale naštěstí to nakonec nějak nedopadlo a Čechy se Němcům nepovedlo vyhubit, když v roce 1945 přišli Rusové. Nakonec se možná budeme muset modlit, aby Rusové přišli znova a včas?
B) Trvat na dodržování zákonů a dodržovat zákony EU a přinutit Německo, Itálii, Řecko a další zločince, dodržovat pravidla a zákony EU i za cenu, že k tomu budou tyto státy - zločinci přinuceni evropským soudem.
C) Nechat se "vyhodit" z EU, která již není tou EU, do které státy V 4 vstoupily. Zajistit vnější hranice V4 proti invazi přistěhovalců a posléze proti Chalifátu a hledat jiné spojence.
 
K meritu článku: USA a NATO (tedy Německo a další)  mají dostatek techniky, vojáků i financí místo aby zlikvidovali islámské teroristy, které se jim podařilo uspořádat a transformovat do Islámského státu a stabilizovali Sýrii. PROČ to USA a NATO neudělají?? Na co je zde OSN?? Když nic jiného a pokud OSN nezáleží na těch milionech mrtvých, mělo by snad OSN alespoň chránit světové památky, které Islámský stát dílem likviduje a dílem rabuje (pro jaké kupce??) !! Místo toho Mnichované za podpory USA hlasitě podporují (prohlášení Merkelové) invazi přistěhovalců do Evropy z celého světa a islámské teroristy k tmu využívají jako záminku,

Musíme pomoci naší vládě, aby odolala vydírání a měla dostatek síly na podporu Maďarska a dalších států V4 a aby V4 měla dost síly na "umravnění" ostatních států EU, které by měly začít také dodržovat zákony.

Pokud bude vláda ČR mít dilema, nechť uspořádá referendum pro české občany např. s těmito otázkami:

1) Souhlasíte s tím, že ČR dodržuje zákony EU a s tím, že ČR bude podporovat státy V4 v tomto úsilí a bude trvat na dodržování zákonů všemi členy EU?

2) Souhlasíte s tím, že ČR pomůže se zabezpečením vnějších hranic Schengenu a ČR bude trvat na dodržování pravidel Schengenu všemi členy Schengenu? 

3) Souhlasíte s likvidací xenofobního Islámského státu prostřednictvím NATO a souhlasíte s tím, že ČR bude k tomuto iniciovat NATO?

4) Souhlasíte s pomocí ČR ekonomicky a hospodářsky stabilizovat Sýrii a další státy Severní Afriky a Středního Východu a s tím, že ČR k tomu bude iniciovat prostřednictvím OSN  a dalších organizací ostatní státy? 

5) Pokud bude V4 a tedy i ČR "vyhozena" z EU, protože odmítne porušovat pravidla EU, souhlasíte s vytvořením obranného paktu v rámci V4 na ochranu hranic V4?

6)...........atd.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama