JUDr. Jiří Vyvadil

No, budeme trpět, ale udělali jsme si to sami.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.09.2015 14:32:39

Milá Dášo, a Vy nechápete, že Váš Vašek byl v morálním smyslu vrah?

Milá Dášo, a Vy nechápete, že Váš Vašek byl v morálním smyslu vrah?

Dagmar Havlová prohlásila, že její manžel Vašek by jistě podpořil přijímání uprchlíků. Navzala však v úvahu, že nese klíčovou politickou odpovědnost za války v Iráku, humanitárním bombardování Jugoslávii atd.

 

Pronesla  jste, že by  Vašek  jistě příjem uprchlíků podpořil…

Nikdo z nás nepochybuje o tom,  že by dnes někde stál a svým ráčkujícím způsobem mluvil o humanitě a nutnosti pomoci uprchlíkům.

Má to jednu chybičku.

Nuže Váš Vašek je z celé plejády všech českých politiků od roku 1989 ten nejodpovědnější za zvěrstva Západu, která nemohla skončit jinak než statisíci usmrcených a milióny uprchlíků…

Že si vymýšlím? Ale kdež.

Dodnes ho vidím, jak jako dychtivé dítě a jako první evropská hlava z Evropy dorazil po skončení bombardování,  které označil  jako vždy vtipně humanitárním (rád si pohrával slovíčky) a které trvalo přes tři měsíce na jakousi planinu v tehdejší Jugoslávii, pošlapával tu zemi a chválil tuto akci, která přinesla (odborníci opravte mne) tuším 3 000 mrtvých včetně humanitárně zavražděných dětí a moc v Kosovu islámskému teroristovi Thacimu ………, který svou osvobozeneckou armádu živil prodejem orgánů srbských bojovníků.

Milá Dášo, větší zvěrstvo v Evropě po roce 1989 nebylo.

Mimochodem, ten Thaci, kterého jako bojovníka za svobodu Západ prosadil do čela, dnes již definitivně zhrouceného Kosova, konečně čelí soudu.

Rozhodujícím zdrojem rozvratu byla nelegitimnní a naprosto vylhaná válka v Iráku. Ta odstranila sekulárního autoritativního předáka Hussajna a odstartovala proces celkového rozvratu celého středního Východu.

Dášo, mezi námi, když se dnes Američané diví, že islámský stát je na rozhodujících místech tvořen bravurními důstojníky Husajnovy armády, tak si fakt říkám, že Vašeho Václava a dnešní Američany se v zájmu světa ani nemělo dovolit k zahraniční politice pustit.

No a kde by měli být, když ti boys je z irácké armády vyrazili?

Chápu, že mi musíte položit otázku, proč Irák vůbec zmiňuji a co to má s Vaším Vašíkem společného.

Nuže tehdy Vašek, v naprostém rozporu s Ústavou ČR, bez souhlasu obou komor Parlamentu a vlády ČR na zádech jakéhosi ometávače podepsal podporu této válce.

A Bush jr., se o tuto žádost podobných blbečků opřel a  vznikla tzv. koalice ochotných, ke kterým kvůli Vašemu Vaškovi patříme a která rozvrátila celou severní Afriku.

To ostatní už, milá Dášo byl jen dominový afekt.

Dášo, byla jste tuším nejlépe placenou socialistickou herečkou, takže mám právo od Vás chtít trochu soudružské sebekritiky.

Jistě víte, že od roku 1948 – 1989 zde byl tzv. socialistický systém, který je dnes označován za zavrženíhodný a zločinný.

Otázka zní, Dášo:  kolika vojenských agresí se tento zavrženíhodný a zločinný  režim od roku 1948- 1989 účastnil….

Nuže žádného: žádná mise, žádná agrese…teploučko a buzerace v kasárnách.

Dobře jste odpověděla.

A teď kontrolní otázka :   Kolika vojenských agresí se účastnil režim, který Váš Vašek

na počátku vybudoval…

Pojďme počítat…

Válka v Iráku, humanitární bombardování Jugoslávie, válka v Afganistánu, 2. a zásadní válka v Iráku, arabské jaro……které postihlo Tunisko, Maroko, Egypt, Libyi a s tím související útoky v Libyi a dnes válka v Sýrii.

Dášo, plně s Vámi souhlasím, že by Váš manžel se dnes zamýšlel nad uprchlíky a pečlivě by se snažil odklonit fakt, že je to, z  hlediska odpovědnosti České republiky  jeho dílo.

Váš lidumil Vašek měl nástupce.

Byl jím sebestředný a arogantní Václav Klaus.

Ne nebyl lidumilem v očích havlistických následovníků  Vašeho Vaška.

Ale po celý svůj život v politice ostře protestoval proti humanitárnímu bombardování Srbska, válce v Iráku (velvyslance USA vyrazil ze dveří, když mu lhal o existenci zbraní hromadného ničení v Iráku), či útoku na Libyi. A donedávna byl kritizován, že nechce vojenský útok na Rusko.

Milá Dášo, očekávám Vaši sebereflexi.

Ti uprchlíci jsou v našich poměrech, především dílem Vašeho manžela.

Majetek, který jste po něm zdědila, je obrovský.

Nejde o to, abyste poskytovala uprchlíkům jakousi humanitární pomoc z milosti. To ne.

Povinnost Vaší rodiny je nabídnout  jim kompenzaci z důvodu politické odpovědnosti Vaší rodiny za mezinárodní zločiny. Nabídněte jim Vaše nemovitosti, Vaše konta a prostě je za odpuštění.

Pokud Vás přitom bude ještě bavit se modlit, což by u bývalé přední socialistické umělkyně bylo zvlášť pikantní, tak se modlete.

S přátelským pozdravem

                                                                                                                                             JUDr. Jiří Vyvadil        

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama