Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.09.2015 19:39:06

Dientsbier se už asi zbláznil

Dientsbier se už asi zbláznil

Vyjádření předsedy hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k návrhu ministra Dienstbiera na přijetí 15 tisíc uprchlíků.

Toto jednání je už opravdu příliš a připadá mi, že se ministr Dienstbier definitivně zbláznil. Absolutně odmítám jeho dnešní návrh, že prý není problém ihned zaměstnat tisíce uprchlíků, že každý ihned po příchodu dostane právní pomoc a to ve svém rodném jazyce, a že by uprchlíci neměli být zadržováni v detenčních zařízeních, ale měli by mít volný pohyb.

Pokud má pan Dienstbier a tato vláda ihned tisíce volných pracovních míst, proč je ihned nenabídne nejchudším českým nezaměstnaným včetně nezaměstnaných Romů? Pokud je pan Dienstbier ochotný platit právní pomoc potřebným, tak ať ji přednostně ihned poskytne českým obětem exekutorů, státního aparátu a justiční mafie.

Pokud má mít volný pohyb člověk, který porušil zákon a protiprávně, tedy nelegálně, překročil několikery státní hranice, tak mi uniká logika pan Dientsbiera, jelikož podle této pomatené logiky by tedy také ostatní pachatelé trestných činů neměli být drženi ve vazbě nebo vězení?

Základním lidským právem je spravedlnost. Tedy rovný metr pro všechny.

Co takhle začít u prosazování spravedlnosti pro všechny - a nejen výhod pro ty, kdo zákony porušují a na našem systému parazitují?

Tomio Okamura - předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama