Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.09.2015 9:47:00

Jednání ministra spravedlnosti za hnutí ANO je proti vůli většiny

Jednání ministra spravedlnosti za hnutí ANO je proti vůli většiny

Další zrada. Klíčový člen vlády v otázkách nezákonné imigrace, ministr spravedlnosti Pelikán z ANO, pod kterého spadá česká justice a státní zastupitelství, hlasoval tento týden na vládě PRO kvóty pro ilegální imigranty do ČR, které nám vnucuje EU.

Své hlasování ministr spravedlnosti z hnutí ANO zdůvodnil tím, že řekl, cituji: „živelné, ilegální a koneckonců pro ty lidi nebezpečné migrační toky nahradíme nějakou zcela organizovanou migrací." A dodal, že: "Když budeme (našim lidem) stále hrát na strunu xenofobie, kterou v sobě každý člověk má, protože xenofobie není nic jiného než strach před neznámým, tak lidé budou xenofobní. Když jim zahrajeme na strunu soucitu a solidarity, což v sobě také má každý, pak budou solidární." Konec citátu ministra spravedlnosti Roberta Pelikána za hnutí ANO.

Co si o jednání ministra spravedlnosti za hnutí ANO myslíte Vy? Já to považuji za absolutně skandální jednání, jelikož je proti vůli drtivé většiny obyvatel České republiky. Ovšem to se samozřejmě týká celé této vlády ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL, jelikož například v dubnu v Evropském parlamentu hlasovali PRO KVÓTY pro Českou republiku také europoslanci ČSSD a KDU-ČSL. To skutečně hraničí s vlastizradou. A až poté, co premiér Sobotka a ministři zjistili, že jsou občané proti, tak názorově otočili. Jakoby. Za našimi zády totiž nadále imigranty přijímají a dokonce jejich pobyty na našem území legalizují.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama