Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.09.2015 10:56:00

Stali jsme se jednou z pěti nejpočetnějších politických stran v ČR

Stali jsme se jednou z pěti nejpočetnějších politických stran v ČR

Po třech měsících od založení našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) se blížíme k číslu 10 tisíc přihlášek do našeho hnutí a stali jsme se tak jednou z pěti nejpočetnějších politických stran a hnutí v České republice. Doufám, že nás bude brzy

Uplynulý týden jsem osobně navštívil setkání členů SPD v Pardubicích, v Mostě a v Karlových Varech, kde jsme také všem novým členům předali členské průkazy. Podobná regionální setkání členů SPD probíhají ve výborné atmosféře každý týden zároveň na mnoha místech České republiky.

Všem, kdo podporuje naše myšlenky a považuje je za rozumnou cestu dalšího vývoje naší republiky, nabízíme možnost stát se naším členem, prosíme nejprve o vyplnění elektronické přihlášky na www.spd.cz.

Sledujte také informace, naše názory a konkrétní návrhy řešení na všem mých profilech a účtech a sdílejte je i mezi svými přáteli.

V této zemi se nic nezmění, dokud dostatečné množství z nás nepochopí, že je změna k lepšímu nutná a možná.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama