Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.10.2015 16:15:00

Přestaňme už mlčet! Vyrobte si a přineste s sebou co nejvíce transparentů

Přestaňme už mlčet! Vyrobte si a přineste s sebou co nejvíce transparentů

Přestaňme už mlčet! Vláda odsouhlasila první tisíce nezákonných imigrantů do ČR a to zcela proti vůli většiny občanů. Pojďme říct vládě hlasitě náš názor a přijďte na velkou demonstraci v sobotu 17.října na Václavské náměstí v Praze k Muzeu!

Jestli také nechcete nelegální imigranty a islám v ČR a naopak chcete bezpečnost zemi a referendum, sdílejte všem vašim přátelům. Těším se na osobní setkání!

Vyrobte si a přineste s sebou co nejvíce transparentů a vlajek našeho hnutí SPD, ať nás vláda a další zabedněnci dobře vidí!

Podpořte také naší papírovou petici za referendum o vystoupení z EU, jen za několik prvních dní nám dorazilo tisíce podpisů, aby SAMI OBČANÉ MOHLI ROZHODNOUT o své budoucnosti v naší zemi! Papírová petice bude dle zákona při nasbírání minimálně 10 tis. podpisů předmětem veřejného projednání v Parlamentu. Prosíme o maximální spolupráci, bojujeme o budoucnost naší země! Čím dříve podpisy sesbíráme, tím dříve bude petice v Parlamentu veřejně projednána. Postup: stáhněte si petici kliknutím na tento odkaz http://spd.cz/…/PETICE-za-referendum-o-VYSTOUPEN%C3%8D-Z-EU… , vytiskněte plné znění petice, připojte k němu podpisy svých blízkých, přátel, známých nebo sbírejte podpisy venku na ulici...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama