Ing. Ladislav Zelinka

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.10.2015 18:43:40

Ukažme uprchlíkům lepší tvář

Ukažme uprchlíkům lepší tvář

Oprostěme se od závisti a nenávisti, lakoty a pokrytectví a přichystejme uprchlíkům přijetí, jaké si zaslouží. Nezapomínejme, že prchají z oblastí postižených válkami a bídou a ze svých domovských vlastí odcházejí s vidinou lepšího života.

Ukažme, že Evropa je civilizovaná země s přátelským obyvatelstvem, ochotná pomoci tomu, kdo je v nouzi. Nemusíme se bát, že se k nám dostanou nebezpečné živly - naše celní správa a policie fungují dobře a zajišťují bezpečnost.

Ti, kteří k nám přicházejí, potřebují pomoc, ne další projevy nenávisti a odmítání. Poté co prožili ve svých zničených domovech peklo a po strastiplné cestě přes mnohé země a přes divoké moře si zaslouží oddych a možnost vést po dlouhé době klidný život bez neustálého strachu.

Nechovejme se jako ti, kteří je vyhnali a před nimiž prchají, nýbrž jako nápomocní lidé a pomožme jim vyléčit traumata, které si přináší. To, co potřebují je zajisté pomocná ruka. Buďme jim dobrým příkladem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama