Marian Keremidský, Mgr.

místopředseda SPOZ
  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.10.2015 13:36:55

Mediální hon na prezidenta začal

Mediální hon na prezidenta začal

Tak jako loni kolem oslav státních svátků 28.října a 17.listopadu, který vyvrcholil nechutnostmi na Albertově i za účasti představitelů sousedních zemí, se i letos pomalu, ale jistě blíží opět mediální lynč prezidenta.

Opět je tady starý známý evergreen. Rektoři odmítli pozvání na oslavy 28.října, zvlášť agresivně se opět vyjádřil rektor MU. Ale ruku na srdce, koho to zajímá, pane rektore, že se nezúčastníte oslav 28.října, tak tam prostě nebudete a co se stane? Nic. Jen média nás tím budou živit až do večerních hodin státního svátku a pak ještě chvíli…. Dále se samozřejmě musí podrobit ostré kritice někdo z vyznamenaných, to je taky stará známá písnička, i letos se už použilo, takže nic nového pod sluncem.  Takže co dál? Samozřejmě se musí v médiích objevit kritika prezidentových výroků vůči „uprchlické“ krizi a přístupu EU k ní. Co na tom, že 90 procent národa sdílí podobné názory, že většina politiků též, ale rozhodující pro média je, co přece řekne pan Dienstbier ….

Určitě se dočkáme i nějaké té mediální kritiky i kolem 17.listopadu, kdy mediální lynč většinou vrcholí, je jen škoda, že „trenýrkáři“ nějak špatně načasovali letos svoji aktivitu nebo že by předpokládali horší počasí v listopadu a báli se že zmoknou při výstupu na Pražský hrad? Těžko říct.

Vše se ale obvykle dostane do normálu s příchodem Adventu, kdy všichni „bojovníci“ proti prezidentovi utichnou a odejdou nakupovat dárky. A tak je to každý rok, až na to, že jim věří stále méně veřejnosti a popularita prezidenta stoupá.

Marian Keremidský, místopředseda Strany Práv Občanů

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama