Strana soukromníků České republiky

  • Soukromníci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.11.2015 12:33:08

Co všechno se musí odehrát, aby politici pochopili, že je čas začít se bránit?

Co všechno se musí odehrát, aby politici pochopili, že je čas začít se bránit?

Reakce na útoky ve Francii

Co všechno se ještě musí stát? To, čeho jsme svědky ve Francii, je nezměrná tragédie. A to nejen pro oběti a jejich blízké, kterým je nutné vyjádřit hlubokou a upřímnou soustrast. Je to obrovská tragédie i pro celou Evropu, pro nás pro všechny. Kdo bude další na řadě, kdy se stane ještě něco horšího? Co všechno se musí odehrát, aby naši i evropští politici pochopili, že je čas začít se bránit. Vše ovšem nechali zajít tak daleko, že už to není o obraně našich evropských, křesťanských hodnot, ale boj o holé přežití. Je potřeba začít opravdu s účinnými opatřeními, s uzavřením hranic. Výjimečný stav, který platí ve Francii, by měl být v celé Evropě. Teď už opravdu není prostor pro řeči, ale jen a jen pro činy.

Naše kultura je postavena na toleranci a úctě k životu. Ale musíme tyto hodnoty vyžadovat od všech, kteří do Evropy míří. Pokud je nehodlají sdílet, není tu pro ně prostor.

Odmítáme vydírání Turecka a požadujeme zastavení finanční podpory, která nikam nevede a situaci jen dále zhošuje a oddaluje řádné řešení problému.
Očekáváme, že zástupci muslimů v ČR tvrdě odsoudí události ve Francii. Pokud se tak nestane, je to jasný signál, že jsou jim bližší fanatici víry než občané země, v které žijí.

Petr Bajer
předseda Strany soukromníků ČR

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama