Ing. Karel Janko

mpř ČSNS
  • ČSNS 2005
  • Podolanka
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.11.2015 16:22:20

Projev na demonstraci 17.11.2015

Projev na demonstraci 17.11.2015

Již vás máme dost !

Vážení přátelé. Zdravím vás a jsem potěšen sílícím počtem demonstrantů.

Dnes 17.listopadu si připomínáme Mezinárodní den studentstva, věnovaný památce sedmi českých studentských vůdců, zastřelených v roce 1939. Čest jejich památce! Připomínáme si i dvacet šest let od sametového převratu, iniciovaného a placeného zahraničními rozvědkami. Jak již bylo uvedeno, jsem národní socialista a my národní socialisté máme vlastenectví nejen ve svém programu, ale i v srdcích. Prokazuje to i naše historie od roku 1897. Odsuzujene německý nacizmus si s jeho symbolikou, sovětskou bratrskou pomoc v roce 68 i současnou snahu USA o umístění vojenské základny u nás. Je nám cizí expanzivnost, ale to naše – české, budeme bránit. Proto tady dnes stojím na obranu našich národních zájmů a na obranu národních států, plánovitě v Evropě likvidovaných všemi možnými způsoby. Po těch šestadvaceti letech můžeme společně suše, ale se zlostí konstatovat, že :

- máme rozkulačenou republiku včetně národního bohatství,

- hospodářství je ovládané a drancované zahraničními monopoly,

- je vyprázdněný důchodový a sociální systém,

- máme plánovitě zdecimovanou armádu státu, neschopnou uzavřít hranice k ochraně svých občanů,

- máme parlament i vládu plnou pletichářů, legálně korumpovaných stávajícím volebním systémem.

- a leze nám sem kde jaká dvojnásob nepřispůsobivá muslimská sebranka.

Po těch šestadvacetiletých zkušenostech je třeba říci naší vládě: už máme dost vás i vaší servilní bruselské politiky. Pan Sobotka lže, jen otevře pusu a místo toho, aby se postavil k problému imigrace jako chlap, diplomaticky kličkuje. A když zrovna nelže, zamlčuje skutečnost.

Proto vyzývám předsedu vlády: Podejte demisi a odejděte, dokud je čas!

Vyzývám představitele České republiky: vystupme z té prohnilé Evropské unie, která je militantním ochráncem tototo pochybného systému!, která nemá vyřešené základní principy fungování tohoto společenství, ale strká svůj rypák do čeho nemá. Situace je tak vážná, že by v ulicích našich měst i měst celé Evropy měli stát statisíce demonstrantů a řvát, řvát zlostí !
Vyzývám
ke sjednocení všech vlasteneckých sil České republiky i Evropy.

Vyzývám k obnově hnutí "Ne základnám". Jinak místo sovětských vojsk tu budeme mít příští rok vojska americká.

Vyzývám všechny lidi- dávejte bez skrupulí a veřejně najevo naší vládě i všem těm ošátkovaným .. a jejich doprovodu, že je tu muslimy nechceme. Po událostech v Paříži je to obzvláště aktuální. Vyvést, všechny vymést, jinak nás převálcují přes naši demokracii a jejich dělohy.

Vyzývám vedení České televize a Českého rozhlasu k zajištění objektivity zpráv. Páni ředitelé, jste placeni z našich koncesionářských poplatků a tudíž odpovědni nám, českým divákům a ne bruselskému mainstreemu.

Volám po obnově Československa, protože Československo bylo rozděleno v rozporu s tehdy platnou ústavou. A 15 milionů je více než 10.

Postavme Nový Vyšegrád- od Baltu až po Jadran - jako protiváhu a alternativu k té zdegenerované, neschopné, profláklé a zkorumpované bruselské pakáži.

Ať žije Československo! Ať žijí svobodné národy Evropy!

Projev na Václavském náměstí 17.11.2015. Ing. Karel Janko- ČSNS2005

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama