Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.12.2015 18:06:47

Musíme být silnou národní zemí, která umí pomoci svým občanům

Musíme být silnou národní zemí, která umí pomoci svým občanům

1.celostátní konferenci SPD přijela podpořit francouzská Národní Fronta Marine Le Pen

Dnes, 12.12. 2015, proběhla 1.celostátní konference hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), kterou přijela podpořit francouzská Národní fronta Marine Le Pen a další významní hosté. Konference se zúčastnilo 150 delegátů z celé České republiky, kteří byli nominováni krajskými organizacemi z řad řádných členů našeho hnutí SPD.

Jako mezinárodní hosté přijeli podpořit konferenci SPD a se svými projevy vystoupili dva poslanci Evropského parlamentu Édouard Ferrand z Francie, člen Národní fronty Marine Le Pen a viceprezident frakce Evropa národů a svobod - MENL a Laurentiu Rebega, člen hnutí MENL z Rumunska. Dále vystoupil s projevem také generální tajemník MENL pan Ludovic De Danne. Kromě těchto osobností se konference zúčastnil také pan Thibault Francois z Francie, koordinátor frakce MENL.

V úvodu vystoupily kromě předsedy Tomia Okamury a místopředsedy hnutí Radima Fialy i různé osobnosti českého veřejného života - scénárista a dramatik František Ringo Čech, bývalý viceprezident Českého červeného kříže, primář a bývalý senátor MUDr. Pavel Lebeda a Jaroslav Šeda, manažer Marka Kalety známého pod jménem Revolta - autora úspěšného celostátního projektu Seberevolta na boj proti drogové závislosti mládeže.

V rámci konference s názvem "Česká republika - naše země, naše budoucnost" se uskutečnila diskuze na tato témata: vize přímé demokracie, ekonomická budoucnost České republiky, zahraniční politika a zahraničně - ekonomické vztahy, zdravotnictví a sociální politika, obrana a bezpečnost, školství, energetika a ochrana životního prostředí, pozice České republiky v rámci EU, vymahatelnost práva v ČR.

Citát Tomia Okamury, předsedy hnutí, který přednesl v rámci svého projevu: „Musíme být silnou národní zemí, která umí pomoci svým občanům a která následně bude prospěšná i okolnímu světu. To je ve své podstatě náš program a cíl našeho konání.“

Citát Radima Fialy: „Náš politický protivník je mocný, má nekonečné zdroje a obrovskou mediální moc. Jejich ideologií je multikulturalismus a totalitní kontrola a regulace všeho a každého. Nelekneme se.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama