Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.12.2015 9:23:44

Nejkrásnější svátky v roce, tak ať jsou šťastné a veselé!

Nejkrásnější svátky v roce, tak ať jsou šťastné a veselé!

Blíží se nejkrásnější svátky v roce a to hlavně pro naše děti, které se již dlouhou dobu a netrpělivě těší, jakéže dárky najdou na Štědrý den pod krásně ozdobeným stromečkem, které jim tam nadělí Ježíšek.

Ještě před tím tomu ale bude předcházet výborná večeře a to dle zvyků každého z nás. Ve většině domácností to bude hlavně bramborový salát, ke kterému se bude podávat voňavý kapr, smažené řízky a vinná klobása. Na každém stole bude také připraveno něco dobrého k pití, vánoční cukroví a čerstvé ovoce, které by nemělo nikde chybět. Při tom štědrovečerním hodování bychom si měli vzpomenout i na naše blízké, kteří již mezi námi nejsou, jelikož si to určitě za všechnu tu lásku, kterou nám celý život obětovali, zaslouží.

Vánoce jsou prostě nádhera a já se na ně každý rok, jak se blíží, těším a to hlavně proto, že si po náročném roce nesmírně odpočinu a načerpám nové síly. Při tom odpočívání si neodpustím oba díly Haškova Švejka, jelikož si Vánoce bez této vynikající postavy ztvárněné panem Rudolfem Hrušínským nedovedu moc dobře představit. Další z věcí, která k vánočním svátkům neodmyslitelně patří, je návštěva a potkání se se zbytkem rodiny, blízkými příbuznými, popřípadě známými a kamarády, se kterými prohodíme pár slov a připijeme si na to, abychom se za rok opět ve zdraví sešli.

Važme si prosím takovýchto svátků a zvyků, které nám po pokolení předávali naši předkové a které my dále předáváme svým dětem. Naše děti jsou naší úspěšnou budoucností a my musíme zabezpečit to, aby jim každý rok přinesl Ježíšek spousty dárků a aby vyrůstaly a žily v bezpečném domově, s názvem Česká republika.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama